Θάνατοι παιδιών από εμβόλια - ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 24, 2020

Θάνατοι παιδιών από εμβόλια - ΒΙΝΤΕΟ


«Στο επιστημονικό περιοδικό Νευρολογία, το 1982 ο William C. Torch, παιδιατρικός νευρολόγος, δημοσίευσε τη μελέτη «Εμβολιασμός διφθερίτιδας-κοκίτη-τετάνου (DPT): μια πιθανή αιτία του συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου (SIDS) ». 

Ο Torch εξέτασε πάνω από διακόσιες τυχαία επιλεγμένες περιπτώσεις αιφνίδιου βρεφικού θανάτου και, στα προκαταρκτικά στοιχεία, στις πρώτες 70 περιπτώσεις που μελετήθηκαν έδειξε ότι τα δύο τρίτα των βρεφών είχαν εμβολιαστεί εντός τριών εβδομάδων πριν από το θάνατο. 

Έδειξε επίσης πως υπήρχε συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των θανάτων και της χρονικής απόστασης από τον εμβολιασμό.» Πηγή αποσπάσματος: βιβλίο του 1993 με τίτλο «Εμβολιασμός: 

100 χρόνια ορθόδοξης έρευνας δείχνει ότι τα εμβόλια αντιπροσωπεύουν μια ιατρική επίθεση στο ανοσοποιητικό σύστημα» και συγγραφέα την γνωστή επιστήμονα Viera Scheibner. βιβλίο: https://www.amazon.com/Vaccination-10... «Η Viera Scheibner συχνά εμφανίζεται ως εμπειρογνώμων σε δίκες που αφορούν άτομα τραυματισμένα από εμβόλια, παντού στον κόσμο.» Περισσότερα για την Viera Scheibner στην πηγή του αποσπάσματος εδώ: http://www.whale.to/vaccine/scheibner... 

Διαβάστε πληροφορίες για το αντιεμβολιαστικό κίνημα εδώ: http://www.youtubetranslations.gr/the...

Το βίντεο δείχνει συνεντεύξεις, ομιλίες και εκπομπές σχετικά με σοβαρούς τραυματισμούς και θανάτους παιδιών από εμβόλια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες