ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΙΣΜΟΥ 2020 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 02, 2020

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΙΣΜΟΥ 2020


Φέτος η παγκόσμια ημέρα ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό βρίσκει ολόκληρη την ανθρωπότητα σε μία πολύ δύσκολη περίοδο.

Τα παιδιά και οι ενήλικες με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος βιώνουν μία πρωτοφανή και τραυματική αλλαγή της καθημερινής τους ρουτίνας όπως βέβαια και οι οικογένειες τους.

Και όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα φόβου, αβεβαιότητας, οικονομικής ανασφάλειας και με εκκρεμότητες σε πολύ σοβαρά θέματα όπως αυτά των ειδικών θεραπειών.

Τα παιδιά με αναπηρίες είναι γεννημένοι μαχητές και οι οικογένειές τους έχουν μάθει να παλεύουν και για άλλη μία φορά πρέπει να σφίξουμε τα δόντια, να υπομένουμε και να επιμένουμε και στο καιρό του COVID-19 να προστατεύσουμε πάση θυσία τα παιδιά μας και τους εαυτούς μας για να να μπορούμε να τα φροντίζουμε.

Δεν σταματάμε όμως να διεκδικούμε, δεν σταματάμε να μιλάμε για τον αυτισμό και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι χρειάζεται για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες