Η 3η εκπομπή της Ένωσης «ΕΣΠΕΠ_Voice» το βράδυ της Τέταρτης 8/4/2020 στο κανάλι Choice web tv στις 22:00 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 10, 2020

Η 3η εκπομπή της Ένωσης «ΕΣΠΕΠ_Voice» το βράδυ της Τέταρτης 8/4/2020 στο κανάλι Choice web tv στις 22:00


Η 3η εκπομπή «#ΕΣΠΕΠ_Voice» μεταδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης 8/4/2020 με προσκεκλημένους τους προπονητές επιτυχίες του ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, Μπάμπης Μυτσκίδης και Χρήστος Καράβολας αντίστοιχα, οι οποίοι συζήτησαν με τους Δημοσιογράφους Αντωνόπουλο Παναγιώτη, Κογκό Προκόπη και Λαμπρόπουλο Κώστα, για τις επιτυχίες των ομάδων, καθώς και για το βόλεϊ γενικότερα.

Η επόμενη και 4η εκπομπή «#ΕΣΠΕΠ_Voice» θα μεταδοθεί από το Choice Web TV και τα Social Media της Ε.Σ.ΠΕ.Π., την Παρασκευή 10/4/2020 και ώρα 22:00, αφιερωμένη στις Ανδρικές ομάδες της Ένωσης που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α2.

Προσκεκλημένοι θα είναι ο Διοικητικός παράγοντας της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ’80 και τέως πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. κ. ΒΛΑΣΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, καθώς και οι προπονητές ΔΑΡΕΙΟΣ ΑΚΗΣ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ και ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ αντίστοιχα.

Θα συζητήσουν με τους Δημοσιογράφους για την πορεία των ομάδων τους στο πρωτάθλημα της Α2, τις απόψεις τους για το Ανδρικό Βόλεϊ, τις προοπτικές δημιουργίας της Pre League και στους Άνδρες, καθώς και την επόμενη μέρα μετά την αναστολή των μέτρων και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο αθλητισμός.

Μένουμε σπίτι και συζητάμε για το βόλεϊ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες