ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ 5G Ομιλία του Dr. Thomas Cowan 12 Μαρτίου 2020. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 09, 2020

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ 5G Ομιλία του Dr. Thomas Cowan 12 Μαρτίου 2020.


Ομιλία του Dr. Thomas Cowan που έγινε στην "Health And Human Rights Summit" στην Tucson, Arizona στις 12 Μαρτίου 2020.

Ίσως το καλύτερο βίντεο που έχει παιχτεί εδώ μέσα και λύνει αρκετές απορίες.. και σίγουρα δεν πρέπει να είμαστε κατηγορηματικοί σαν κάτι άλλους που λένε ότι δεν έχει καμιά σχέση το 5G με τον κορονοιο.. και επιμένουν κι άλας μέσα από εκπομπές..
Όλα ερευνούνται και όλα παίζονται σε μια εποχή που όλα τίθενται υπό αμφισβήτηση.

Αυτό εξηγεί προς τι και οι αεροψεκασμοί και τα βαρέα μέταλλα που μας “φορτώνουν”!

Ποιά η σχέση κορωνοϊού και internet 5G;


Πρόσφατα στο F/Β κυκλοφόρησε η φήμη ότι τον κορωνοϊό, προκαλούν οι κεραίες του 5G internet. Του internet of things όπως το λένε, που συνδέει τα πάντα σε ένα παγκόσμιο δίκτυο, ανθρώπους και αντικείμενα, από την τοστιέρα του σπιτιού μας μέχρι τις υπερυψηλής ευκρίνειας τηλεπικοινωνίες.

Θα επιτρέπει το δίκτυο αυτό, να ξέρει το παντοδύναμο παγκόσμιο κράτος, που θα προκύψει εκ των πραγμάτων μετά το μπαράζ πανδημιών τα πάντα για τα πάντα. Για το ενδεχόμενο μπαράζ πανδημιών, μας ετοιμάζουν ήδη προπαγανδιστικά, αφού ήδη μας μιλούν για το δεύτερο μπαράζ του κορωνοϊού μετά το καλοκαίρι, που θα μας αφήσουν να πάρουμε ίσως ανάσα (;).

Το 5G δίκτυο, θα επιτρέπει να γνωρίζει η κάθε διοικούσα αρχή, που βρίσκεται κάθε τι που αγοράζουμε, αφού όλα θα είναι κατά κάποιο τρόπο “τσιπαρισμένα”. Δεν θα υπάρχει τίποτε άγνωστο. Θα είμαστε όλοι οι άνθρωποι και όλα τα αντικείμενα συμμέτοχοι σε ένα ψηφιακό κοινόβιο, πάντα δήθεν για το καλό μας. Ο νέος αυτός ψηφιακός κομμουνισμός, θα πρέπει να γίνει πρόθυμα αποδεκτός από τον παγκόσμιο πληθυσμό και οι πανδημίες είναι μία πολύ καλή μέθοδος για να επιτευχθεί αυτό.

Ο φόβος για την ατομική και δημόσια υγεία δείχνει να αρκεί για να δεχθούν όλοι κάθε έλεγχο.

Αυτή η τεχνολογία απαιτεί την ύπαρξη ενός πιό “πυκνού” δικτύου που θα μπορεί να εξασφαλιστεί σε παγκόσμια κλίμακα από το δίκτυο δορυφόρων της SPACE X του Elon Musk .
Με δεδομένο το ότι η πρώτη πόλη που “βομβαρδίστηκε” με αυτό το πυκνό δίκτυο κεραιών 5G ήταν η Ουχάν της Κίνας, όπου πρωτοεμφανίστηκε ο COVID 19 και με δεδομένο ότι το Μιλάνο, που αποτελεί το κέντρο της πανδημίας του ίδιου ιού στην πολύπαθη Ιταλία είναι επίσης η πρώτη πόλη της γειτονικής χώρας, στην οποία εφαρμόστηκε πλήρως η τεχνολογία 5G, άρχισαν πολλοί να συνδέουν τα δύο γεγονότα.

Ένας όμως Αμερικανός γιατρός, ο Thomas Cowan , έδωσε μία πολύ διαφορετική άποψη όσον αφορά τους ιούς γενικά, αμφισβητώντας ότι είναι αυτόνομοι μικροοργανισμοί και λέγοντας ότι είναι θραύσματα που αποβάλλονται από τα ζωικά κύτταρα που αυτοθεραπεύονται όταν βρεθούν σε μία μη συνήθη και μη υγιή κατάσταση.

Θεωρεί μάλιστα μη συνήθεις και υγιείς καταστάσεις τις καταστάσεις αλλαγής της έντασης του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που περιβάλει τη Γη, εξ αιτίας των δραστηριοτήτων του ανθρώπου, όπως για παράδειγμα το 1918 με τα πρώτα ραδιοκύματα, το 1940 με τα πρώτα ραντάρ και τώρα με τα 3G, 4G, 5G, κτλ

Βέβαια, θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς, για το ποια ηλεκτρομαγνητικά πεδία “έλουσαν” την Αθήνα κατά τη μαύρη πανούκλα του πελοποννησιακού πολέμου ή το 14ο αιώνα μ.Χ. όταν ο ίδιος ιός σκότωσε σχεδόν το 1/3 του ευρωπαϊκού πληθυσμού.

Δείτε το βίντεο και κρίνετε.

Βέβαια, το 5G, δεν χρειάζεται τον κορωνοϊό για να πούμε ότι αποτελεί μία παγκόσμια λαίλαπα. Είναι αυτό που θα κάνει τις νέες ταυτότητες ID2020, που ετοιμάζει ο Bill Gates και υιοθέτησε ήδη ο ΟΗΕ, να βρουν εύκολα παγκόσμια εφαρμογή, αφού η πρώτη και κύρια δουλειά του 5G είναι να εντοπίζει μέχρι και τις καρφίτσες μέσα στο σπίτι μας, πόσο μάλλον εμάς τους ίδιους,παρέχοντας υπηρεσίες, όχι μόνο για το που είμαστε αλλά και για το τι κάνουμε και με ποια παρέα το κάνουμε.



ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ 5G

Ακολουθεί απομαγνητοφώνηση της ομιλίας...

τώρα έχω 10 λεπτά

Δεν ήμουν σίγουρος ότι θα φτάσω ως εδώ, αλλά δεν μπορώ, αλλά να μην πω κάτι σχετικά για το όλο θέμα με τον κορονοϊό, αν  το θέλετε

Λοιπόν πάλι όταν ξέρεις τον  Steiner (Rudolf) έχεις τις απαντήσεις στο τεστ, αλλά πρέπει να καταλάβεις τις λεπτομέρειες.

Το 1918, μετά την τεράστια μεγαλύτερη πανδημία της ισπανικής γρίπης, ο Steiner ρωτήθηκε για το τι ήταν αυτό και είπε:
«Λοιπόν, οι ιοί είναι απλούστατα  απεκκρίσεις ενός τοξικού κυττάρου. Οι ιοί είναι κομμάτια DNA ή RNA με μερικές άλλες πρωτεΐνες, βγήκαν από το κύτταρο, συμβαίνουν όταν το κύτταρο είναι δηλητηριασμένο. Δεν είναι η αιτία σε οτιδήποτε.» 

Και ο πρώτος τρόπος θα σας ενθάρρυνα να το σκεφτείτε αυτό είναι, αν είστε διάσημος γιατρός δελφινιών για παράδειγμα και έχετε μελετήσει δελφίνια στον Αρκτικό Κύκλο για εκατοντάδες χρόνια ή τουλάχιστον πολύ καιρό, και τα δελφίνια ήταν μια χαρά και μετά σε παίρνουν τηλέφωνο, Φρέντ, όλα τα δελφίνια ή πολλά δελφίνια πεθαίνουν στον Αρκτικό Κύκλο μπορείς να έρθεις να το ερευνήσεις? Εντάξει? Και έχεις να κάνεις μία ερώτηση. Λοιπόν σηκώστε χέρια πόσοι από εσάς θα έλεγαν ότι θέλω να ερευνήσω ένα δελφίνι για να δω τα γενετικά του χαρακτηριστικά? Κανείς, γιατί αυτό είναι ηλίθιο. 

Πόσοι από σάς θα λέγατε, Θέλω να δω αν αυτό ή εκείνο το δελφίνι έχει ιό γιατί μπορεί να είναι μεταδοτικός,  και γι 'αυτό όλα τα δελφίνια  αρρωσταίνουν? Εκείνος ο τύπος. Πόσοι από σας θα λέγατε.. συγχωρήστε τα «γαλλικά» μου εδώ, κάποιος έβαλε σκατά στο νερό εδώ, όπως η  Exxon Valdez, Κάποιος? Όλοι! Γιατί αυτό συνέβη,

Και όταν τα  κύτταρα δηλητηριάζονται προσπαθούν να καθαρίσουν τον εαυτό τους εκκρίνοντας υπολείμματα που εμείς ονομάζουμε ιούς. Αν πάτε στην τωρινή θεωρία για τους ιούς που λέγονται εξωσώματα, και στον τελευταίο επικεφαλή του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH) στην ομιλία για την πολυπλοκότητα των ιών, θα δείτε ότι συμβαδίζει τέλεια  με την τρέχουσα σκέψη για το τι είναι πραγματικά ένας ιός.

 Είχα ένα τέτοιο δραματικό παράδειγμα όταν μεγάλωνα, ακριβώς έξω από το σπίτι μας υπήρχε ένας υγροβιότοπος γεμάτος βατράχια και τα βατράχια με κράτουσαν ξύπνιο τις νύχτες, οπότε έβαζα ταινίες στα παράθυρα, την άνοιξη έκαναν πολύ βαβούρα, και με τον καιρό τα βατράχια εξαφανίστηκαν. 

Πόσοι πιστεύουν ότι τα βατράχια είχαν μια γενετική αρρώστια? 

Πόσοι πιστεύουν ότι τα βατράχια είχαν ιό ? 

Πόσοι  πιστεύουν ότι κάποιος έβαλε στο νερό  DDT (ισχυρά τοξικό εντομοκτόνο)? 
   
Αυτό συνέβη! 

Οι ασθένειες είναι δηλητηριάσεις! Είναι ένας από τους λόγους που τα εμβόλια… λοιπόν, αυτό θα  το προσπεράσω για ένα λεπτό. 

Λοιπόν τι συνέβη το 1918? 

Σε κάθε πανδημία τα τελευταία 150 χρόνια υπήρξε ένα κβαντικό άλμα στην ηλέκτριση της γης. 

Το 1918,  στα τέλη του φθινοπώρου του 1917, υπήρξε η εισαγωγή ραδιοκυμάτων σε όλο τον κόσμο. 

 Κάθε φορά που εκθέτεις οποιοδήποτε βιολογικό οργανισμό σε ένα νέο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο τον δηλητηριάζεις, σκοτώνεις κάποιους και οι υπόλοιποι μπαίνουν σε κάποια αναστολή ζωτικών λειτουργιών, οπότε, είναι ενδιαφέρον ότι ζουν λίγο παραπάνω και πιο άρρωστοι. 
Και μετά ξεκινάει ο  δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος με την επόμενη πανδημία, με την εισαγωγή των ραντάρ σε όλη τη γη καλύπτοντας ολόκληρη τη γη με πεδία ραντάρ.
Πρώτη φορά που οι άνθρωποι εκτίθενται σε αυτά.

Το 1968 υπήρξε η γρίπη του Χονγκ Κονγκ και ήταν η πρώτη φορά που η γη έχει ένα προστατευτικό στρώμα από την ζώνη Βαν Άλεν που ουσιαστικά ενσωματώνει τα κοσμικά πεδία από τον Ήλιο και τη γη από το φεγγάρι και τον Δία κλπ  Τα ενσωματώνει και ουσιαστικά τα διανέμει στα ζωντανά όντα της γης και βάλαμε δορυφόρους που εκπέμπουν ραδιενεργές συχνότητες στη ζώνη Van Allen.

 Μέσα σε έξι μήνες είχαμε μια καινούρια  πανδημία από ιό. Γιατί από ιό? Γιατί οι άνθρωποι δηλητηριάζονται εκκρίνουν τοξίνες που μοιάζουν με  ιούς οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι επιδημία γρίπης.

Στην επιδημία του 1918 το υπουργείο Υγείας της Βοστώνης αποφάσισε να διερευνήσει τη μεταδοτικότητα του, οπότε το πιστεύετε ή όχι, πήραν εκατοντάδες ανθρώπους με τη γρίπη και ρούφηξαν την μύξα από τη μύτη τους και το έκαναν ένεση στους υγιείς ανθρώπους που δεν είχαν τη γρίπη και  ούτε μια φορά δεν αρρώστησε κάποιος από αυτούς.  Το έκαναν αυτό ξανά και ξανά και δεν κατάφεραν να αποδείξουν μεταδοτικότητα. Το έκαναν ακόμη και σε άλογα που προφανώς είχαν την ισπανική γρίπη, έβαζαν σακούλες στα κεφάλια τους και τα άλογα φτερνιζόταν  στην σακούλα και έβαζαν την σακούλα σε άλλο άλογο και δεν αρρώστησε ούτε ένα άλογο. Μπορείτε  να το διαβάσετε σε ένα βιβλίο που ονομάζεται «Το αόρατο ουράνιο τόξο» από τον Arthur Furstenberg που κατέγραψε  όλα τα βήματα της ηλέκτρισης της γης και πώς μέσα σε έξι μήνες υπήρξε μια καινούρια πανδημία γρίπης σε όλο τον κόσμο. 

Και όταν ακούς τις συνηθισμένες εξηγήσεις… Πώς πήγε από το Κάνσας στη Νότια Αφρική μέσα σε δύο εβδομάδες? Δηλαδή ολόκληρος ο κόσμος απόκτησε τα συμπτώματα ταυτόχρονα την ίδια στιγμή, παρά το γεγονός ότι ο τρόπος μεταφοράς γινόταν με άλογα  και βάρκες και δεν υπάρχει καμία εξήγηση γι 'αυτό,  λένε απλά ότι δεν ξέρουμε πώς συνέβη αυτό. 

Αλλά όταν το σκεφτείς με αυτά τα ραδιοκύματα και τις άλλες συχνότητες, που κάποιοι από εσάς έχετε στην τσέπη σας και στο καρπό σας, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στην Ιαπωνία και θα φτάσει στιγμιαία. Οπότε όποιοι από εσάς δεν πιστεύουν ότι υπάρχει ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, που επικοινωνεί παγκόσμια μέσα σε δευτερόλεπτα… απλά, δεν δίνετε αρκετή προσοχή σε αυτό.

Και θα τελειώσω, μόνο, επισημαίνοντας ότι έχει υπάρξει ένα δραματικό και κβαντικό άλμα τους τελευταίους 6 μήνες, με την ηλέκτριση της γης. 

Και είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς ξέρετε τι είναι αυτό, λέγεται 5G, όπου τώρα έχουν 20 χιλιάδες δορυφόρους που εκπέμπουν ακτινοβολία, ακριβώς όπως αυτό το πράγμα που εκπέμπει ακτινοβολία στην τσέπη και τον καρπό σας, και που χρησιμοποιείτε συνεχώς. 

Αυτό δεν είναι συμβατό με την υγεία. Λυπάμαι που το λέω. Δεν είναι συμβατό με την υγεία. 

Αυτή είναι μια συσκευή που αποδομεί το νερό. Και για όσους από εσάς που λέτε, ναι αλλά δεν είμαστε ηλεκτρικά όντα, είμαστε απλά φυσική ύλη, τότε να μην κάνετε ηλεκτροκαρδιογράφημα ή ηλεκτροεγκεφαλογράφημα ή νευρολογικό τέστ, διότι είμαστε ηλεκτρικά όντα, και τα χημικά είναι μόνο το υποπροϊόν αυτών των ηλεκτρικών παλμών.
Και θα τελειώσω με όποιον θέλει να μαντέψει, ποια ήταν η πρώτη τελείως καλυμμένη πόλη από το 5G στον κόσμο? Η Ουχάν. Ακριβώς!

Οπότε όταν αρχίσεις να το σκέφτεσαι, βρισκόμαστε σε μια υπαρξιακή κρίση εδώ, παιδιά. Όμοια η ανθρωπότητα δεν έχει ξαναδεί. Και δεν θέλω να το παίξω προφήτης, αλλά, αυτό είναι άνευ προηγουμένου. Η εγκατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων δορυφόρων στην… «κουβέρτα» της γης…. Και παρεπιπτόντως, όπως θα έλεγα νωρίτερα, αυτό έχει να κάνει, για την ακρίβεια, με την ερώτηση για το εμβόλιο και αυτός ο τύπος ήρθε σε μένα, πριν από περίπου ένα χρόνο, ήταν ένας ασθενής που ήταν τελείως καλά, ήτανε σέρφερ κτλ δούλευε σας ηλεκτρολόγος βάζοντας ασύρματα δίκτυα (WiFi) σε πολύ πλούσιους ανθρώπους. Οι ηλεκτρολόγοι έχουν πολύ υψηλά επίπεδα θνησιμότητας, αλλά αυτός ήταν μια χαρά, και μετά σπάει το χέρι του και βάζει μεταλλική πλάκα στο χέρι του. Τρεις μήνες αργότερα δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι, ήταν τελείως χάλια, με καρδιακές αρρυθμίες, απλά, πλήρης κατάρρευση. Η επιδεκτικότητα έχει να κάνει με το πόσο μέταλλο έχεις στο σώμα σου, όπως και με την ποιότητα του νερού στα κύτταρά σου. Οπότε, αν αρχίσεις να κάνεις ενέσεις με αλουμίνιο (βλέπε εμβόλια κλπ) στους ανθρώπους γίνονται δέκτες για την απορρόφηση αυξημένων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, και αυτή είναι μια τέλεια θύελλα για κάπου είδους αλλοίωση των ειδών, που είναι αυτό που τώρα βιώνουμε.
Και θα τελειώσω με ένα ακόμα πράγμα που έγραψα, είναι τα λόγια του Rudolf Steiner, και παρεπιμπτόντως αυτό είναι γύρω στα 1917, οπότε, ήταν μια διαφορετική εποχή.

«Τις εποχές που δεν υπήρχαν καθόλου ηλεκτρικά ρεύματα, όταν ο αέρας δεν είχε κατακλυστεί με ηλεκτρικές επιρροές…» Μιλάμε για το 1917. … ήταν πιο εύκολο να είσαι ανθρώπινος. Γι’ αυτό το λόγο, για να μπορείς να είσαι απλά ανθρώπινος τη σήμερον ημέρα, είναι απαραίτητο να αναπτύξεις πιο δυνατές πνευματικές ικανότητες, από ότι ήταν απαραίτητο πριν ένα αιώνα».

Οπότε σας αφήνω με οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε για να αναπτύξετε τις πνευματικές σας ικανότητες, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι ανθρώπινο ον στις μέρες μας.
Ευχαριστώ που με ακούσατε
Να πάρω δηλ. την ευθύνη, του μυαλού μου, της υγείας μου, της ζωής μου γενικά.... Αναρωτηθείτε???  Τι επιτρέπω εγώ να συμβεί στην πραγματικότητά μου??? Εγώ έχω την δύναμη!!!! Δεν μπορεί κανένας και τίποτα να με αρρωστήσει!!

 Ο Thomas Cowan, M.D είναι ολιστικός γιατρός που ζει και εργάζεται στο Σαν Φρανσίσκο και ειδικεύεται στη βοήθεια των ανθρώπων να θεραπεύονται μέσω της διατροφής και των φυσικών φαρμάκων. Το βιβλίο του Πώς (και γιατί) τρώτε περισσότερα λαχανικά περιγράφει γιατί η κατανάλωση μικρών ποσοτήτων μιας ευρείας ποικιλίας λαχανικών είναι το κλειδί για τη βέλτιστη υγεία.


Πηγή: LiakoTV

Ουχάν: Οργισμένοι Κινέζοι γκρεμίζουν κεραίες 5G
Είναι γνωστές οι φήμες που κυκλοφορούν για τη σχέση ανάμεσα στο δίκτυο 5G και τη «γέννηση» του κορωνοϊού. Σύμφωνα με αυτές η ακτινοβολία του δικτύου ευθύνεται για την εμφάνιση του κορωνοϊού.
Άσχετα εάν αυτές είναι αληθείς ή όχι στην Κίνα βίντεο δείχνει οργισμένους Κινέζους πολίτες μάλλον να τις πιστεύουν και να γκρεμίζουν κεραίες 5G στην πόλη Ουχάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες