ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 07, 2020

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Εμπάργκο στα γερμανικά προϊόντα, τώρα…

https://tourkikanea.gr/wp-content/uploads/2020/04/Sthev_Proedros_Axilleas_Ntavelis-750x440.jpg

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας (ΣΘΕΒ) Αχιλλέας Νταβέλης με δήλωσή του απευθύνει κάλεσμα για μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων, για να τιμωρηθεί η Γερμανία για τη στάση της στο θέμα χρηματοδότησης των ευρωπαϊκών οικονομιών για την πανδημία. Αναλυτικά ο κ. Νταβέλης αναφέρει:

«Την ώρα που ο πλανήτης μας βιώνει την υπέρτατη κρίση του 21ου αιώνα το ευρωπαϊκό ιδεώδες θα αποτελεί σύντομα παρελθόν εάν το απάνθρωπο και ανάλγητο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της Γερμανίας δεν σταθεί με ανθρωπιά, κυρίως, στο ύψος των περιστάσεων.

Οι υπεύθυνοι για τους δύο παγκόσμιους πολέμους στον κόσμο, για τις αμέτρητες θηριωδίες και το μοναδικό ολοκαύτωμα, αντί να αδράξουν την ευκαιρία που τους δίνει σήμερα ο «εφιάλτης» κορωνοϊός και να νίψουν τα ανομήματα του σκοτεινού παρελθόντος τους, επιδίδονται για πολλοστή φορά σε άλλη μία ασέλγεια κατά της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας.

Καλώ όλα τα μέλη του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, τις τοπικές Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές καθώς και τη Γενική μας Κυβέρνηση να μποϊκοτάρουν μαζικά την αγορά Γερμανικών προϊόντων και αγαθών στην Ελλάδα, μέχρι να καμφθεί η αναλγησία της γερμανικής πολιτικής ελίτ, που λειτουργεί διαχρονικά εις βάρος των Ευρωπαίων πολιτών και ειδικά σήμερα εις βάρος της επιβίωσής τους.

Ζητώ από τους συμπολίτες της Λάρισας και της Θεσσαλίας να στείλουν ηχηρό μήνυμα στους αμετανόητους της ιστορίας.

Έχουμε δύναμη και θα το δείξουμε»!

Την παραπάνω πολύ σπουδαία είδηση, και με την οποία συμφωνώ, αλίευσε από τη ειδησεογραφική σπουδαία πλατφόρμα https://tourkikanea.gr/


Η …άλλη άποψη του Βασίλη Λεβέντη…

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ-ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ;

Ανακοίνωση από την ‘Ένωση Κεντρώων.

Ο σχολιαστής των ευρημάτων της δημοσκόπησης δήλωσε σε άκρως φιλοδεξιό κανάλι, «δύο πράγματα εκτίναξαν πολύ ψηλά τη Νέα Δημοκρατία. Το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο και οι έγκαιρες αποφάσεις για τον κορωνοϊό».

Εμείς στην Ένωση Κεντρώων πιστεύουμε, ότι οι δημοσκοπήσεις παρουσίασαν ανεβασμένη τη Νέα Δημοκρατία κυρίως για δύο λόγους. Πρώτα γιατί η πληρωμή του ετήσιου τέλους των καναλιών μετατέθηκε για το “μέλλον”, παραπέμφθηκε δηλαδή στις καλένδες και δεύτερον γιατί οι καναλάρχες βούτηξαν την πρώτη δόση από 11 εκ ευρώ και ετοιμάζονται να βουτήξουν και τη δεύτερη, προκειμένου να διαφημίζουν το “μένουμε σπίτι”.

Έτσι κλείσανε το λαό στο σπίτι, του πίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι το αίμα και… ανεβαίνει η Νέα Δημοκρατία. Στη συνέχεια, στην ίδια εκπομπή οι σχολιαστές έλεγαν, ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αμέσως μετά το καλοκαίρι του 2020 να προκηρύξει εκλογές.

Στο μεταξύ την ίδια μέρα στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ομολόγησε κατ’ ουσία ότι πάμε για νέο μνημόνιο. Μιλώντας στο βήμα και απευθυνόμενος προς τον Τσίπρα είπε, “μου ζητάτε να δώσω εδώ, να δώσω εκεί, να δώσω σε όλους. Δεν ξέρετε ότι έτσι πάμε σε νέο μνημόνιο;”.

Καλά, Κυριάκο δεν παρακολουθείς, τον Βρούτση, τον Άδωνι, το Σταϊκούρα, που από το πρωί μέχρι το βράδυ στα κανάλια “μοιράζουν” λεφτά; Ο Τσίπρας όντας εκτός κυβέρνησης άρχισε τις μπούρδες του, τους δικούς σου ποιος θα τους μαζέψει;
Προφανώς όμως είναι χρήσιμοι, γιατί όταν το φθινόπωρο υπογράψουμε το νέο μνημόνιο, σου ετοιμάζουν τη δικαιολογία. Για όλα φταίει ο Τσίπρας.

Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ από κοινού οδηγούν ξανά τη χώρα στη σκλαβιά και την εξάρτηση. Θέλουμε να δούμε, όταν ο λαός αντιληφθεί τη νέα παγίδα, πόσα ποσοστά θα δίνει τότε ο λαός στη Νέα Δημοκρατία. Έχουν αρχίσει όλα τα κανάλια με τη σύμφωνη γνώμη Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, να πυροβολούν τη Γερμανία και τις ισχυρές οικονομικά χώρες του βορρά, γιατί δεν αποδέχονται το κορονοευρωομόλογο.

Γυρίζουν ανοήτως όλοι σιγά-σιγά σε ένα κατηγορητήριο κατά της Ευρώπης και απειλούν τη Γερμανία ότι με τη στάση της… διαλύει την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κάποιοι ηλίθιοι προτείνουν να βγάλουμε ομόλογο οι φτωχοί της Ευρώπης. Κάποιοι άλλοι το προχωρούν περισσότερο και λένε να φύγουμε από την Ευρώπη, τέτοια Ευρώπη τι την θέλουμε. Αν οι φτωχοί ενώσουν τη φτώχεια τους, το άθροισμα πάλι φτώχεια δεν θα είναι;

Αν στο ευρωομόλογο δεν είναι μέσα οι ισχυροί, ποιος θα αγοράσει αυτό το ομόλογο;

Μια και περιφέρονται κάποιοι λέγοντας ανοησίες, η Ένωση Κεντρώων τους υπενθυμίζει ότι ευρωομόλογο σημαίνει αμοιβαιοποίηση του χρέους. Καλούνται δηλαδή οι ισχυρές χώρες να σηκώσουν στην πλάτη τα χρέη χωρών, που δημιουργήθηκαν επί χρόνια, από πολιτικές λαϊκίστικες, άσωτες και ψηφοθηρικές. Αν γίνει αυτό, το να σωθούν όλοι είναι αμφίβολο, το να κατρακυλήσουν και να πτωχεύσουν όλοι είναι ιδιαίτερα πιθανό.

Εμείς σαν Ελλάδα βρισκόμαστε τώρα ουσιαστικά στα ίδια διλήμματα σαν εκείνα του 2009. Πρέπει να τα περιμένουμε όλα από την έξωθεν βοήθεια, ή πρέπει να βρούμε τη γενναιότητα να κάνουμε μία επανεκκίνηση; Την περίοδο 2009-2020 με το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα χάσαμε την ευκαιρία να γίνουμε κράτος σοβαρό.

Τώρα με το σκεπτικό Κυριάκου και Τσίπρα, η Ελλάδα θα χάσει για πάντα το τρένο της αναγέννησης. Λυπούμαστε, αλλά έχει μεγάλες ευθύνες και ο λαός μας. Ο Τσίπρας υπόσχεται μεγάλο κράτος που όλοι θα είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με υποσχέσεις για διορισμούς και απλώνοντας το χέρι για έξωθεν βοήθεια, στην ουσία μιμείται και θεοποιεί τον Τσίπρα.

Είναι “μεγάλη ευκαιρία” να κάνει εκλογές ο Κυριάκος. Όμως τέτοιος που είναι, τι να την κάνει την εξουσία;;

Στα νησιά μας χωρίς υγειονομικούς ελέγχους Γερμανοί, Ιταλοί, Γάλλοι…;

Όλες οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πολύ αξιόπιστη πηγή μας από τα Δωδεκάνησα μας έστειλε τις παρακάτω πληροφορίες, τις οποίες φρονούμε πως θα πρέπει να τύχουν της ανάλογης κυβερνητικής επεξεργασίας!

Ενώ το ελληνικό Λιμενικό Σώμα, έχει στραμμένη την προσοχή του στα θαλάσσια σύνορά μας με την Τουρκία, εμφανίστηκε νέα “απειλή” μέσω δεκάδων θαλαμηγών, που μεταφέρουν Ιταλούς και οι οποίοι “δραπετεύουν” στα νησιά μας, αφού έχουμε πολύ λιγότερα κρούσματα του θανατηφόρου ιού, και επειδή πολλοί Ιταλοί έχουν ιδιόκτητες οικίες στα ελληνικά νησιά (Παξοί, Αντίπαξοι, Φισκάρδο Κεφαλονιάς, Βασιλική Λευκάδος, Μήλος, Σαντορίνη, Μύκονος, Αντίπαρος, Πάτμος, Λειψοί, Σύμη, Μεγίστη κ.α)!

Προ δεκαημέρου αφίχθησαν Ιταλοί με τις θαλαμηγούς τους στη Σύμη! Εξετάστηκαν αυτοί από κάποιον αρμόδιο υγειονομικό φορέα; Από τη στιγμή που οι εκεί υγειονομικές υπηρεσίες είναι πιο υποστελεχωμένες, ακόμα κι από αυτές της Πάτμου!

Μήπως λοιπόν θα πρέπει οι “δραπέτες” Ιταλοί, όπως και οι παράνομοι μετανάστες, μετά τα βεβαιωμένα κρούσματα στα Hot Spots της Ριτσώνας και της Μαλακάσας, να μεταφερθούν σε μεγάλα πλοία κατάλληλα διαμορφωμένα, προκειμένου να αποφύγουμε επέκταση της πανδημίας στην χώρα μας;

Η πηγή μας επιπλέον μας ενημέρωσε, ότι ο Δήμαρχος Σύμης Ελευθέριος Παπακαλοδούκας, μετά δυο ημέρες από το συμβάν, έκανε και σε Αθηναϊκά ραδιόφωνα την καταγγελία:

«Έχουμε αφίξεις από όλο τον κόσμο, Γερμανούς, Ιταλούς, Γάλλους. Έρχονται μάλλον για να προστατευθούν από τον κορωνοϊό. Έχουν σπίτια για τις καλοκαιρινές του διακοπές και το έχω επισημάνει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη…»!

Μετά από 2-3 ημέρες, η Συμιακής καταγωγής, Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ενημέρωσε το ελληνικό Κοινοβούλιο!

Τι έχει πράξει από τότε και μέχρι σήμερα η ελληνική κυβέρνηση και τα αρμόδια θεσμικά της όργανα;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες