Το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Γλέζο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 01, 2020

Το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Γλέζο

Το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Γλέζο

Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε, στο παρεκλήσσι της Μητρόπολης, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ο οποίος αναφέρθηκε στο "σύμβολο της Αντίστασης"

Σε απολύτως οικογενειακό περιβάλλον ετάφη πριν λίγο στην αττική γη, ο Μανώλης Γλέζος, στο Α' Νεκροταφείο, υπό τη σκιά του Βράχου της Ακρόπολης...

Η γυναίκα του, Τζώρτζια, τα δυο παιδιά με τους/τις συζύγους τους και τα τέσσερα εγγόνια αποχαιρέτησαν τον Μανώλη τους, σε μια κηδεία που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν πάνδημη.

Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε, στο παρεκλήσσι της Μητρόπολης, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ο οποίος αναφέρθηκε στο "σύμβολο της Αντίστασης".

Την ίδια ώρα η γαλανόλευκη κυμάτιζε μεσίστια στον Ιερό Βράχο, μετά από απόφαση του πρωθυπουργού, ενώ χτυπούσαν πένθιμα οι καμπάνες στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή, στην Πάρο. (Η καταγωγή του Μ. Γλέζου ήταν κατά το ήμισυ από τη Νάξο και από την Πάρο). Μεσίστιες κυμάτιζαν οι σημαίες και στα δημοτικά και κοινοτικά καταστήματα των Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών όλης της χώρας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες