Επιμελητήριο Κορινθίας: Δήλωσε ενδιαφέρον για Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης Επιστημόνων – Ελευθέρων Επαγγελματιών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 02, 2020

Επιμελητήριο Κορινθίας: Δήλωσε ενδιαφέρον για Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης Επιστημόνων – Ελευθέρων Επαγγελματιών

Το ΚΕΚ του επιμελητηρίου Κορινθίας ενημερώνει πως συμμετέχει στην κατάρτιση και πιστοποίηση επιστημόνων με τηλεκατάρτιση.
Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης 166.000 Επιστημόνων – Ελευθέρων Επαγγελματιών για αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων με επιταγή κατάρτισης (voucher) και με τη μέθοδο της Ασύγχρονης Τηλεκατάρτισης.

Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας:

Δικηγόρος
Ιατρός (και ιατρικό προσωπικό)
Οδοντίατρος
Μηχανικός
Αρχιτέκτονας
Οικονομολόγος ή Λογιστής
Εκπαιδευτικός
Ερευνητής

√ Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι ωφελούμενοι θα συμμετάσχουν σε εξετάσεις και θα λάβουν και πιστοποίηση για τα αντικείμενα κατάρτισης που θα παρακολουθήσουν.

√ Εκπαιδευτικό Επίδομα 600,00 €

Αναμένεται να καταβληθεί, σε δύο δόσεις, με την ολοκλήρωση έκαστης διδακτικής ενότητας.
Δήλωσε το ενδιαφέρον σου και αναβάθμισε τις ψηφιακές σου δεξιότητες, μέσω του επιδοτούμενου(600ευρώ) εξ’ αποστάσεως προγράμματος e-learning, 100 ωρών από το KEK Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου και αναβάθμισε τις ψηφιακές σου δεξιότητες, μέσω του επιδοτούμενου(600ευρώ) εξ’ αποστάσεως προγράμματος e-learning, 100 ωρών από το KEK Επιμελητηρίου Κορινθίας.


δήλωσε ενδιαφέρον .png


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες