Το Νοσοκομείο Κορίνθου Επισκέφθηκε ο Υπουργός Υγείας - Εικόνες - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Απριλίου 05, 2020

Το Νοσοκομείο Κορίνθου Επισκέφθηκε ο Υπουργός Υγείας - Εικόνες


Tο νοσοκομείο Κορίνθου επισκέφτηκε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας όπου μίλησε με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου Γρηγόρη Καρπούζη και το επιτελείο των γιατρών που έχουν αναλάβει την μάχη με τον κορονοϊό, μίλησε με γιατρούς και νοσηλευτές και ενημερώθηκε για την κατάσταση των ασθενών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κικίλιας πραγματοποίησε ενημέρωση στην διοίκηση του νοσοκομείου για πρωτοβουλίες που έχουν παρθεί από το υπουργείο αναφορικά με τα υλικά προστασίας για τους γιατρούς και νοσηλευτές που αναμένονται στα νοσοκομεία της περιοχής.





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες