Χαρδαλιάς: Νέα παράταση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Απριλίου 04, 2020

Χαρδαλιάς: Νέα παράταση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας

Νίκος Χαρδαλιάς

Μετά τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα την ενημέρωση για τον κορονοϊό πήρε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς που ανακοίνωσε την παράταση της απαγόρευση της κυκλοφορίας ως τις 27 Απριλίου.

Τόνισε πως: «γίνεται τεράστια προσπάθεια για την προστασία της υγείας και κρίνεται η ενότητα της ελληνικής κοινωνίας, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να ανατραπεί και χρειάζεται να εξακολουθούμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή και υπομονή».

«Με κοινή απόφαση των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών παρατείνονται τα μέτρα περιορισμού μετακινήσεων μέχρι τις 27 Απριλίου στις 6 το πρωί», πρόσθεσε.

Επιπλέον αναφέρθηκε στα φαινόμενα αλλαγή τόπου διεύθυνσης κατοικίας ενόψει Πάσχα και είπε πως κατά τη διάρκεια ισχύος των μέτρων δεν θα διεκπεραιώνονται αιτήσεις ηλεκτρονικά και το ίδιο θα ισχύει και για τις χειρόγραφες αιτήσεις στις ΔΟΥ.

Για εξαιρέσεις, θα αποφασιστεί ποια θα είναι τα απαραίτητα έγγραφα που θα πρέπει να προσκομίζει ο πολίτης.

Ο κ Χαρδαλιάς τόνισε ότι οι περιορισμοί στη μετακίνηση «δεν αφορούν συμπολίτες μας με σοβαρά προβλήματα υγείας, που έχουν ανάγκη την άσκηση ή την κολύμβηση», αλλά ξεκαθάρισε ότι οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους κατά την μετακίνηση τα απαραίτητα πιστοποιητικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες