Ευχαριστήρια των Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδος στον Δήμαρχο Άργους Δ. Καμπόσο


Με επιστολή της η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Αργολίδος ευχαριστεί τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο για την ενίσχυση των μέτρων προστασίας των υπαλλήλων της πυροσβεστικής υπηρεσίας από τον Κορονοϊό.

Ο Δήμαρχος προσέφερε προστατευτικές μάσκες ενώ πραγματοποιήθηκε και απολύμανση από συνεργεία του Δήμου Άργους Μυκηνών σε όλους τους χώρους αλλα και στα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στέκεται συμπαραστάτης στο σημαντικό έργο που επιτελεί η πυροσβεστική υπηρεσία σε δύσκολες καταστάσεις.


Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη