Έξι Ατζέντες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που Συνοδεύουν την Επιδημία του Κορονοϊού - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 08, 2020

Έξι Ατζέντες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που Συνοδεύουν την Επιδημία του Κορονοϊού


της Makia Freeman
21.2.2020

Ενώ η επιδημία του κορονοϊού συνεχίζει, με ανθρώπους να επιχειρηματολογούν και από τις δύο πλευρές αν υπερβάλλεται ή υποτιμάται, αξίζει να κάνουμε παύση για να εξετάσουμε ποιες ατζέντες – και εννοώ ποιες ατζέντες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – εκτυλίσσονται χρησιμοποιώντας την επιδημία ως συγκάλυψη ή πρόσχημα.

Όπως εξήγησα στο τελευταίο άρθρο μου, “Η σύνδεση του κορονοϊού με το 5G και η Συγκάλυψη”, με τέτοιου είδους επιδημικά ξεσπάσματα υπάρχει πάντα ένα διπλό κίνητρο για τις Αρχές: το κίνητρο να υπερβάλλουν και το κίνητρο να υποτιμήσουν [τη σπουδαιότητα], καθότι αμφότερες οι προσεγγίσεις εξυπηρετούν την άρχουσα τάξη με διαφορετικούς τρόπους.

Η απάτη είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της κυβέρνησης και, ξεκάθαρα, ακόμα περισσότερο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, λοιπόν είναι πάντα δύσκολο να εμπιστευτείς ό,τι ειδήσεις ή στατιστικές προέρχονται από επίσημες πηγές.

Ανεξάρτητα από την πραγματική προέλευση του ιού και τη μολυσματικότητά του, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι υπάρχουν διάφορες ατζέντες που προωθούνται καθώς διαβάζετε αυτές τις λέξεις.

Είναι η ίδια παλαιά διαλεκτική στρατηγική: “πρόβλημα – αντίδραση -επίλυση”, και, όποια κι αν είναι η πραγματικότητα σε μικροβιακό επίπεδο, ο παγκόσμιος πληθυσμός έχει την αντίληψη ενός προβλήματος, οπότε η άρχουσα τάξη έχει ακόμα μια ευκαιρία να διαμορφώσει τη δική της τάξη μέσα από το χάος.

Πιο κάτω είναι οι 6 ατζέντες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που τελούνται λόγω της επιδημίας του κορονοϊού:

1. Συγκεντρωτικός έλεγχος πληροφοριών, δηλαδή Λογοκρισία και Έλεγχος μέσω της [Ψευδούς] Αφήγησης

Αρκετοί από τους ομιλητές της προσομοίωσης επιδημίας Κορονοϊού της Εκδήλωσης 201 (που φιλοξένησε το Κέντρο Johns Hopkins σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ -WEF- και το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς) μίλησαν για την ανάγκη συγκεντρωτικού [κεντρικού] ελέγχου των πληροφοριών κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας. Όπως ένας ομιλητής, ο Lavan Thiru (περιγραφόμενος ως Νομισματική Αρχή της Σιγκαπούρης), ο οποίος πρότεινε να δοθεί έμφαση από την κυβέρνηση στην πάταξη των “ψεύτικων ειδήσεων”.

Υπήρξαν μερικοί που είπαν ότι οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας [Google, Facebook, Twitter] δεν είναι πια πλατφόρμες [που υποχρεούνται να μην κάνουν διακρίσεις κατά ιδεολογιών και απόψεων] αλλά ραδιοτηλεοπτικοί φορείς και γι’ αυτό πρέπει να υποχρεωθούν να καταπολεμούν τις ψεύτικες ειδήσεις.

Ένας άλλος ομιλητής, χαρακτηριστικά δαιμονοποίησε τις “θεωρίες συνωμοσίας”.

Να ένα απόσπασμα απευθείας από την εκδήλωση προσομοίωσης [της επιδημίας κορονοϊού] (που έγινε πραγματικότητα 6 εβδομάδες αργότερα):

«Η παραπληροφόρηση φέρνει όλεθρο. Οι φαρμακευτικές εταιρείες κατηγορούνται ότι εισήγαγαν τον ιό ώστε να βγάλουν λεφτά από τα φάρμακα και τα εμβόλια, και η δημόσια πίστη στα προϊόντα τους έχει ελαττωθεί.

Οι αναταραχές λόγω ψεύτικων φημών και διχαστικών μηνυμάτων αυξάνονται, και επιδεινώνουν την εξάπλωση της νόσου καθώς μειώνονται τα επίπεδα εμπιστοσύνης και οι άνθρωποι σταματούν να συνεργάζονται με τις προσπάθειες απόκρισης. Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, που απειλεί κυβερνήσεις και αξιόπιστους θεσμούς.

Οι εθνικές κυβερνήσεις εξετάζουν ή έχουν ήδη εφαρμόσει μια σειρά παρεμβάσεων για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης.

Ορισμένες κυβερνήσεις έχουν πάρει τον έλεγχο της πρόσβασης των πολιτών του έθνους τους στο διαδίκτυο· άλλοι λογοκρίνουν το περιεχόμενο ιστοσελίδων και Κοινωνικών Μέσων και ένας μικρός αριθμός έχει διακόψει τελείως το διαδίκτυο για να εμποδίσει τη ροή της παραπληροφόρησης. Έχουν τεθεί σε εφαρμογή κυρώσεις για τη διάδοση επιβλαβών αναληθειών, όπως συλλήψεις.»

Το σχέδιο είναι να συνεχίσουν τη λογοκρισία που οι μεγάλες διαδικτυακές εταιρείες ασκούν εδώ και χρόνια χρησιμοποιώντας τη δικαιολογία των επιβλαβών “ψεύτικων ειδήσεων”, ισχυριζόμενοι τώρα ότι η διάδοση ψευδών πληροφοριών κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης ανάγκης είναι ένα μεγαλύτερο πρόβλημα από το συνηθισμένο και πρέπει να το σταματήσουν.

Να κάποια άλλα αποσπάσματα από την εκδήλωση:

«Νομίζω αλήθεια ότι πρέπει να υπάρχει ένα είδος έντιμου μεσίτη, μια οργάνωση που ασκεί συγκεντρωτική διοίκηση και έλεγχο και συνενώνει τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, τόσο σε διεθνική όσο και σε τοπική προσέγγιση …»

«Ναι, συμφωνώ, και, ως προς τον έντιμο μεσίτη, νομίζω ότι τα Ηνωμένα Έθνη θα ήταν τα κατάλληλα…»

«Είναι σημαντικό τα Ηνωμένα Έθνη και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας να παραμένουν πολύ ξεκάθαροι [σχετικά με τις θέσεις τους], μα όταν αντιτίθενται στις κυβερνήσεις άμεσα, συχνά μπαίνει το θέμα της εθνικής αυτοδιάθεσης, κι έτσι νομίζω ότι είναι πραγματικά σημαντικό να μην έρχεται μόνο από τους οργανισμούς αυτούς η απόκριση… Είναι πραγματικά νευραλγικό να θυμόμαστε την επιρροή που ασκείται με ήπια δύναμη… »

Αυτή η τελευταία δήλωση αποκαλύπτει για άλλη μία φορά μια κυρίαρχη ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης σε τόσο πολλά πεδία της ζωής: τον αφηγηματικό έλεγχο. [Δηλαδή τον έλεγχο του είδους της αφήγησης, της ιστορίας, της διήγησης που περνούμε στον κόσμο μέσω των ΜΜΕ, προσπαθώντας να ελέγξουμε τη σκέψη και την πράξη του. Το τι παραμύθι τού λέμε].

2. Η ατζέντα της αφαίρεσης του χαρτονομίσματος

Η ατζέντα της αφαίρεσης του χαρτονομίσματος είναι ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που συμβαδίζει με τον μετανθρωπισμό, δηλαδή την ψηφιοποίηση όλων των στοιχείων στην κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων, των πληροφοριών και της ίδιας της ζωής.

Οι λιμασμένοι για εξουσία και έλεγχο – ο τύπος του ανθρώπου που κυνηγά τις θέσεις στην κυβερνητική ηγεσία – λατρεύουν την ιδέα μιας κοινωνίας χωρίς χαρτονόμισμα, διότι σε αυτήν καθεμιά οικονομική συναλλαγή μπορεί να εντοπιστεί, το οποίο επιτρέπει στις Αρχές να δημιουργήσουν μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εικόνα τού ποιος είσαι, ώστε να σταματήσουν οποιαδήποτε πιθανή ανυπακοή ή επανάσταση πριν συμβεί. Επίσης αυξάνει τα κυβερνητικά έσοδα μέσω της φορολογίας.

Όπως επισημαίνει αυτό το άρθρο της διαδικτυακής εφημερίδας Activist Post, η Κίνα έτρεξε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να προωθήσει την ατζέντα της αφαίρεσης του χαρτονομίσματος, ισχυριζόμενη ότι τα χαρτονομίσματα πρέπει τώρα να αφαιρεθούν από την κυκλοφορία λόγω της πιθανότητας να περιέχουν ίχνη του κορονοϊού και γι’ αυτό να συμβάλουν στην εξάπλωσή του.

3. Καραντίνες υπό Στρατιωτικό Νόμο

Οι κυβερνήσεις λατρεύουν τα σενάρια στρατιωτικού νόμου, διότι αναστέλλουν τα κανονικά ανθρώπινα δικαιώματα. Η αυταρχική Κίνα έχει επαινεθεί από πολλούς παγκοσμιοποιητές, όπως από τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ως πρότυπο για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ορισμένες από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που προέρχονται από την Κίνα και δείχνουν το αστυνομικό κράτος εκεί, είναι τρομακτικά.

Μια άλλη κρίση ίσον μια άλλη ευκαιρία για την κυβέρνηση να δει ως πού μπορεί να φτάσει υπό το πρόσχημα της καταπολέμησης του ιού.

4. Υποχρεωτικός εμβολιασμός

Η επιδημία των κορονοϊού έχει παράσχει μια καλή δικαιολογία στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να εισαγάγουν μια από τα αγαπημένες τους ατζέντες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ο λόγος για τον οποίο αυτή η ατζέντα αγαπάται τόσο είναι ότι επιτρέπει στις Αρχές να έχουν πρόσβαση στο ανθρώπινο σώμα – και όχι μόνο στο σώμα αλλά και στο αίμα.

Αληθινά, δεν έχουμε ιδέα τι υπάρχει σε αυτή τη βελόνα όταν εγχύσει μέσα μας το περιεχόμενό της, λοιπόν όλων των ειδών τα πράγματα μπορούν να εμφυτευτούν στο σώμα μας χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή μας.

Συμπτωματικά (ή όχι), η Κίνα ψήφισε νόμο στις 29 Ιουνίου 2019 που θέσπιζε εθνικό υποχρεωτικό πρόγραμμα εμβολιασμού [για ενήλικες].

Συμπτωματικά (ή όχι), ο νόμος τέθηκε σε εφαρμογή την 1η Δεκεμβρίου 2019, λίγες μόνο εβδομάδες πριν η επιδημία του κορονοϊού γίνει παγκόσμια είδηση. Εδώ είναι το άρθρο:

«Στις 29 Ιουνίου 2019, η Εθνική Λαϊκή Επιτροπή του Λαϊκού Κογκρέσου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας ενέκρινε τον Κινεζικό Νόμο περί Εμβολιασμών (“Νόμος για τα Εμβόλια”). Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua δηλώνει ότι ο νόμος προβλέπει την “αυστηρότατη” διαχείριση εμβολίων με σκληρές κυρώσεις προκειμένου να διασφαλιστεί η εμβολιαστική ασφάλεια της χώρας…

Ο νόμος επιβάλλει τη δρομολόγηση μιας εθνικής πλατφόρμας ηλεκτρονικής παρακολούθησης εμβολίων που ενσωματώνει πληροφορίες παρακολούθησης καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, διανομής και χρήσης του εμβολίου, ώστε να εξασφαλίσει ότι όλα τα εμβολιαστικά προϊόντα μπορούν να εντοπιστούν και να επαληθευτούν (άρθρο 10).

Σύμφωνα με το Νόμο, η Κίνα πρόκειται να εφαρμόσει ένα κρατικό πρόγραμμα ανοσοποίησης και οι κάτοικοι που ζουν στο έδαφος της Κίνας υποχρεώνονται νομικά να εμβολιαστούν με εμβόλια του προγράμματος ανοσοποίησης, τα οποία παρέχονται δωρεάν από την κυβέρνηση.

Οι τοπικές κυβερνήσεις και οι γονείς ή άλλοι κηδεμόνες των παιδιών πρέπει να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά θα εμβολιαστούν με τα εμβόλια του προγράμματος ανοσοποίησης … Ο νόμος θα τεθεί σε ισχύ την 1η Δεκεμβρίου 2019.»

Πρέπει επίσης να αναρωτηθώ για τις συνεπαγωγές όταν έχουμε τους λεγόμενους ειδικούς όπως τον Ralph Baric, οι οποίοι επισημαίνουν ότι αυτή η επιδημία του κορονοϊού μπορεί να περιλαμβάνει ασυμπτωματικούς φορείς (όπως στην ιστορία του δεκάχρονου Κινέζου αγοριού που δεν είχε συμπτώματα αλλά υποτίθεται ότι η εξέτασή του είχε θετικό αποτέλεσμα).

Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμη πληροφορία αλλά επίσης “προσθέτει λάδι στη φωτιά” των υποχρεωτικών εμβολίων, διότι τότε οι Αρχές ισχυρίζονται ότι πρέπει να εμβολιάσουν όλους για να προστατεύσουν την κοινωνία λόγω όλων αυτών των πιθανών κρυμμένων ασυμπτωματικών φορέων που θα μπορούσαν να αναδυθούν και να μολύνουν τους πάντες.

Κατ’ επέκταση, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός μπορεί επίσης να περιλαμβάνει εμβόλια DNA και εφαρμογή μικροτσίπ στο σώμα (βλ. Επόμενο).

5. Η Ταυτότητα 2020 του Μπιλ Γκέιτς: Ψηφιακή αναγνώριση μέσω μικροτσίπ

Όπως λέει ο Ντέιβντ Άικ, “αν ο Μπιλ Γκέιτς συμμετέχει σε αυτό, είναι κακό για την ανθρωπότητα”.

Ο διοργανωτής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, ο Μπιλ Γκέιτς, προωθεί έντονα τα εμβόλια και τα μεταλλαγμένα επί χρόνια (και έχει “γλιστρήσει” και παραδεχτεί πως τα εμβόλια συμβάλλουν στον έλεγχο του πληθυσμού). Ήταν μέρος της Εκδήλωσης 201 που προσομοίωσε την επιδημία του κορονοϊού προτού συμβεί. Δεν είχε “καμιά επιχειρηματική σχέση ή φιλία με τον Τζέφρεϊ Επστάιν”, λέει. Λοιπόν τότε πρέπει να ρωτήσουμε πώς αλλιώς αυτός ο πουλημένος μπροστάρης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης ωφελείται από τον ιό. Ίσως η απάντηση βρίσκεται σε ένα ακόμη παγκοσμιοποιητικό πρότζεκτ που προωθεί ο Γκέιτς: την Ταυτότητα 2020.

Αυτή είναι η ατζέντα για τα ανθρώπινα μικροτσίπ, σε καινούργια “συσκευασία”. Διαφημίζεται ως “ένας έμπιστος και αξιόπιστος τρόπος” για να εκπληρωθεί ένα “θεμελιώδες και καθολικό ανθρώπινο δικαίωμα” – να προστατεύσεις την ταυτότητά σου τόσο διαδικτυακά όσο και στον φυσικό κόσμο. Αυτό το άρθρο αναφέρει:

«Η Συμμαχία για την Ταυτότητα 2020, όπως καλείται, είναι ένα πρόγραμμα ψηφιακής ταυτότητας που στοχεύει να “εκμεταλλευτεί τους εμβολιασμούς” ως μέσο για την εισαγωγή μικροσκοπικών μικροτσίπ στα σώματα των ανθρώπων.

Σε συνεργασία με την Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και τις Ανοσοποιήσεις, γνωστή και ως GAVI, με την κυβέρνηση του Μπαγκλαντές και με διάφορους άλλους “εταίρους στην κυβέρνηση, στον ακαδημαϊκό κόσμο και στην ανθρωπιστική βοήθεια”, η Συμμαχία Ταυτότητα 2020 … θέλει να εισαχθούν σε όλους τους ανθρώπους, μέσω εμβολίων, μικροτσίπ ψηφιακής παρακολούθησης που θα δημιουργήσουν ένα καθολικό σύστημα παρακολούθησης ώστε να διαχειρίζεται η Νέα Παγκόσμια Τάξη εύκολα τους παγκόσμιους πληθυσμούς.»

«Ενώ οι τόποι δοκιμασίας της Ταυτότητας 2020 είναι κατά κύριο λόγο στον Τρίτο Κόσμο, η ομάδα λέει ότι τώρα επίσης συνεργάζεται με κυβερνήσεις εδώ στις ΗΠΑ για να αρχίσει να βάζει μικροτσίπ στους ανθρώπους μέσω εμβολιασμού.

Για παράδειγμα, στο Όστιν του Τέξας, εκμεταλλεύονται τώρα τον άστεγο πληθυσμό ως συλλογικό πειραματόζωο για το πρόγραμμα εμβολιασμού μικροτσίπ Ταυτότητα 2020, το οποίο η ομάδα ισχυρίζεται ότι θα βοηθήσει να “ενδυναμωθούν” οι άστεγοι, υποτίθεται δίνοντάς τους “έλεγχο” επί των δεδομένων της προσωπικής τους ταυτότητας.

Η Ταυτότητα 2020 της Πόλης του Όστιν και πολλοί άλλοι εταίροι συνεργάζονται μαζί με τους άστεγους και τους φορείς παροχής υπηρεσιών που ασχολούνται με αυτούς, προκειμένου να αναπτύξουν μια πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας με την ονομασία MyPass, για να ενδυναμώσουν τους άστεγους δίνοντας στην κατοχή τους τα δικά τους δεδομένα ταυτότητας” γράφει ο Chris Burt για το BiometricUpdate.com.

Η Ταυτότητα 2020 τρυπά επίσης τους πρόσφυγες με τους εμβολιασμούς που περιλαμβάνουν μικροτσίπ, μέσω δύο εναρκτήριων πειραματικών προγραμμάτων που είναι γνωστά ως iRespond και Everest.»

Δεδομένου ότι ο Γκέιτς ήταν προφανώς στενά εμπλεκόμενος στον σχεδιασμό αυτού του επιδημικού ξεσπάσματος και εξασφάλισε ότι οι εταιρείες του έχουν τις πατέντες και τα εμβόλια για τον πρόσφατα κυκλοφορούντα ιό, σκοπεύει επίσης να χρησιμοποιήσει την επιδημία του κορονοϊού για να προωθήσει περαιτέρω την Ταυτότητα 2020 ;

6. Ατζέντα 2030: το Βουχάν επιλέγεται να είναι μια από τις έξυπνες πόλεις της Κίνας

Μια τεράστια ατζέντα που εμπλέκεται στην επιδημία του κορονοϊού είναι η μεγαλύτερη ατζέντα όλων – η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, η οποία περιλαμβάνει έξυπνες πόλεις. Μαντέψτε: Πριν από το ξέσπασμα, η Κίνα είχε ήδη προγραμματίσει ποιες από τις πόλεις της θα ήταν οι επιλεγμένες για να γίνουν οι πιλοτικές έξυπνες πόλεις.

Το Βουχάν ήταν μία από αυτές (και γι’ αυτό ήταν λογικό ότι ήταν επίσης ο τόπος της εφαρμογής τού 5G, όπως εξηγώ στο προηγούμενο άρθρο μου). Δες εδώ:

«Η Μελλοντική Πόλη Βουχάν, που βρίσκεται στην Ζώνη Ανάπτυξης Υψηλής Τεχνολογίας της Ανατολικής Λίμνης, είναι μία από τις τέσσερις συγκεντρωμένες βάσεις ταλέντων για μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις και η μόνη “μελλοντική πόλη επιστήμης και τεχνολογίας” που εγκρίθηκε από το Κρατικό Συμβούλιο για τις κεντρικές και δυτικές περιοχές της χώρας.»

[…]

Συμπέρασμα: Η επιδημία κορονοϊού χρησιμοποιείται για την προώθηση ατζέντων της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

Είναι ενδιαφέρον ότι η τελετή έναρξης των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Αθλητικών Αγώνων του Βουχάν κήρυσσε έναν «Νέο Κόσμο» [New World] (βλ. εικόνα ενός στιγμιότυπου από την τελετή έναρξης) που υποδηλώνει τη φράση «Νέα Παγκόσμια Τάξη» [New World Order] και επίσης προτείνει κοινωνικό μετασχηματισμό – ακόμα μια ένδειξη ότι ολόκληρο αυτό το γεγονός ήταν προσχεδιασμένο.

Όποια κι αν τελικά αποδειχθεί να είναι η αλήθεια για την προέλευση του ίδιου του ιού, ποιος τον δημιούργησε, πώς διοχετεύτηκε [στο περιβάλλον] και εάν είναι πραγματικά τόσο επικίνδυνος όσο διαφημίζεται, δεν μπορεί να υπάρχει αμφιβολία ότι το όλο επιδημικό φαινόμενο του κορονοϊού χρησιμοποιείται για να επιταχύνει αρκετές ατζέντες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης σε τυπικό στυλ: “πρόβλημα – αντίδραση – επίλυση”.

Η Makia Freeman είναι η συντάκτρια του ανεξάρτητου εναλλακτικού ειδησεογραφικού ιστότοπου The Freedom Articles και ανώτερη ερευνήτρια στο ToolsForFreedom.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες