Πλημμύρισαν δρόμοι και ξεχείλισαν χείμμαροι σε περιοχές της χώρας από την κακοκαιρία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Απριλίου 05, 2020

Πλημμύρισαν δρόμοι και ξεχείλισαν χείμμαροι σε περιοχές της χώρας από την κακοκαιρία


Πλημμυρισμένοι δρόμοι και υπερχειλισμένοι χείμαρροι είναι το σκηνικό σε Χαλκιδική, Τρίκαλα και Καρδίτσα από τις άσχημες καιρικές συνθήκες γεγονός που αναδεικνύει την έλλειψη του αντιπλημμυρικού σχεδιασμού και των υποδομών.

Συγκεκριμένα, υπάλληλοι της Πυροσβεστικής προχώρησαν σε απεγκλωβισμό δύο επιβατών οχήματος στην περιοχή της Μικροκώμης Θεσσαλονίκης που εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητό τους λόγω της βροχής. Παράλληλα, ρέμα στην περιοχή της Τορώνης υπερχείλισε με αποτέλεσμα σπίτια και καταστήματα να γεμίσουν νερά. Μάλιστα, κατολίσθηση σημειώθηκε σε τμήμα του δρόμου Συκιάς – Σάρτης.

Παρόμοιο σκηνικό και σε Τρίκαλα και Καρδίτσα καθώς συνεχίζονται οι άσχημες καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα να «φουσκώσουν» αρδευτικά κανάλια και να υπερχειλίσουν ποταμοί όπως ο Πηνειός και ο Πάμισος. Την ίδια στιγμή στα ορεινά των Τρικάλων συνεχίζεται η χιονόπτωση χωρίς να υπάρχουν μέχρι ώρας προβλήματα στις μετακινήσεις.

Εξάλλου δρόμοι, καταστήματα και σπίτια πλημμύρισαν στη Σκιάθο, μετά την έντονη βροχόπτωση που έπληξε το νησί το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σοβαρά προβλήματα παρουσιάστηκαν στην πόλη της Σκιάθου, στην περιοχή «Δέλτα» που οδηγεί στο αεροδρόμιο αλλά και στον Περιφερειακό δρόμο της Χώρας. Εκεί μάλιστα, πλημμύρισαν καταστήματα -τα οποία ήταν κλειστά- καθώς και αρκετά σπίτια.

Πηγή: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες