Περέλαβε το όχημα προσφορά της Toyota Ελλάς και της ΚΕΔΕ ο Δήμος Νεμέας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 01, 2020

Περέλαβε το όχημα προσφορά της Toyota Ελλάς και της ΚΕΔΕ ο Δήμος Νεμέας

Περέλαβε το όχημα προσφορά της Toyota Ελλάς και της ΚΕΔΕ ο Δήμος Νεμέας

Ευχαριστίες προς την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και την Toyota Ελλάς απο τον Δήμαρχο Νεμέας, κ. Κωνσταντίνο Φρούσιο για το όχημα προσφορά της Toyota Ελλάς και της ΚΕΔΕ.

Στη σχετική ανακοίνωση ο Δήμαρχος αναφέρει:

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και προς την Toyota Ελλάς για την παροχή ενός οχήματος στο Δήμο Νεμέας το οποίο θα εξυπηρετεί τις έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που διανύει η χώρα.

Το όχημα αυτό τίθεται στη διάθεση του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι" για την καλύτερη λειτουργία των κοινωνικών δομών του Δήμου Νεμέας που στόχο έχουν τη φροντίδα και την εξυπηρέτηση ανήμπορων, ηλικιωμένων, αναξιοπαθούντων και συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Εδώ θα ήθελα να τονίσω την πολύτιμη προσφορά αυτής της κοινωνικής δομής και το σημαντικό έργο που επιτελεί στην κοινωνία μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Θ. ΦΡΟΥΣΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες