«Κατασκευάζουμε ιούς για αποτελεσματικά εμβόλια, κάθε χρόνο έχουμε “πανδημία”» (vid) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 02, 2020

«Κατασκευάζουμε ιούς για αποτελεσματικά εμβόλια, κάθε χρόνο έχουμε “πανδημία”» (vid)


«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ενδεχόμενο πανδημίας», είχε προειδοποιήσει από τον Σεπτέμβριο του 2019 ο λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος ωστόσο, το εξήγησε εν τέλει λέγοντας ότι «έχουμε κάθε χρόνο μία “πανδημία”» γρίπης, κάνοντας και την χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια του για τα… εισαγωγικά.

Το πιο ύποπτο απ’ όλα, βέβαια, ήταν αυτό που είπε ότι χρειάζεται επιτήρηση των στελεχών της γρίπης χοίρων και πουλερικών και ότι αυτή η επιτήρηση «γίνεται από ένα δίκτυο 100 εργαστηρίων σε παγκόσμιο επίπεδο, ώστε να διαπιστώσουμε τυχόν σημαντικές μεταβολές και ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΙΟΥΣ, οι οποίοι ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ».

Δείτε τις δηλώσεις του στο CNN Greece τον Σεπτέμβριο του 2019 και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…


1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ .

    ΠΑΝΔΗΜΙΑ=2/3 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

    ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.
    ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες