«ΕΣΠΕΠ_Voice»: Απόψε η τρίτη διαδικτυακή εκπομπή - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 08, 2020

«ΕΣΠΕΠ_Voice»: Απόψε η τρίτη διαδικτυακή εκπομπή


Η 3η εκπομπή της Ένωσης «ΕΣΠΕΠ_Voice», θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τέταρτης 8/4/2020 και θα μεταδοθεί από το κανάλι Choice web tv στις 22:00, με αφιέρωμα στις επιτυχίες του ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, στα πρωταθλήματα της Α2 Γυναικών και Κ-20 (τέως Νεανίδων).

Προσκεκλημένοι στην εκπομπή θα είναι, οι προπονητές Μπάμπης Μυτσκίδης και Χρήστος Καράβολας αντίστοιχα, όπου θα συζητήσουν με τους Πατρινούς Δημοσιογράφους Αντωνόπουλο Παναγιώτη, Κογκό Προκόπη, Λαμπρόπουλο Κώστα, καθώς και τον Δημοσιογράφο από την Καλαμάτα Πρεζεράκο Παναγιώτη, για την πορεία των ομάδων τους στα πρωταθλήματα, καθώς και τις απόψεις τους για την επόμενη μέρα, μετά την αναστολή των μέτρων και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο αθλητισμός.

Μένουμε σπίτι και συζητάμε για το βόλεϊ………………………


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες