Ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης, Andry Rajoelina κάλεσε όλα τα Αφρικανικά Έθνη να εγκαταλείψουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 24, 2020

Ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης, Andry Rajoelina κάλεσε όλα τα Αφρικανικά Έθνη να εγκαταλείψουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ)


Ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης, Andry Rajoelina κάλεσε όλα τα Αφρικανικά Έθνη να εγκαταλείψουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) λόγω της κακής πίστης της Ευρώπης έναντι της Αφρικής.

Ο πρόεδρος της Μαδαγασκάρης λέει ότι, η Ευρώπη...
δημιούργησε οργανισμούς με την επιθυμία οι Αφρικανοί να παραμείνουν εξαρτημένοι από αυτούς.

Η Αφρική έχει βρει ένα φάρμακο κατά του Coronavirus, αλλά η Ευρώπη πιστεύει ότι έχουν το μονοπώλιο της νοημοσύνης και ως τέτοιες αρνούνται να το αναγνωρίσουν. Σε αυτό το πλαίσιο, καλώ όλα τα αφρικανικά έθνη να εγκαταλείψουν τους διεθνείς οργανισμούς, προκειμένου να οικοδομήσουμε τον δικό μας.

Ο Rajoelina έβαλε τη φήμη και την αξιοπιστία του στη γραμμή σε αντιδιαστολή με αναφορές ότι το φάρμακο είναι ψεύτικο ως θεραπεία. Είπε ότι θεραπεύει το COVID-19 σε 10 ημέρες.

«Κανείς δεν θα μας εμποδίσει να προχωρήσουμε – ούτε μια χώρα, ούτε μια οργάνωση», δήλωσε η Rajoelina ως απάντηση στις ανησυχίες του ΠΟΥ.

Είπε ότι η απόδειξη της αποτελεσματικότητας του τονωτικού ήταν στη «θεραπεία» των «ασθενών μας».

Αποκάλεσε το φάρμακο ως «προληπτικό και θεραπευτικό φάρμακο».

Ο Rajoelina δήλωσε ότι η Μαδαγασκάρη μέχρι σήμερα, έχει αναφέρει 212 μολύνσεις κοροναϊού και 107 αναρρώσεις.

Η χώρα έχει μια κρίσιμη περίπτωση, αλλά χωρίς θάνατο.

«Οι ασθενείς που έχουν θεραπευτεί δεν έχουν πάρει άλλο προϊόν εκτός από το Covid-Organics», δήλωσε ο πρόεδρος, προσθέτοντας ότι η χώρα του έχει ιστορία παραδοσιακής ιατρικής.

«Τι θα γινόταν αν αυτό το φάρμακο είχε ανακαλυφθεί από μια ευρωπαϊκή χώρα, αντί για τη Μαδαγασκάρη;», ρώτησε ο Rajoelina τον ΠΟΥ και άλλους σκεπτικιστές.

«Θα το αμφισβητούσαν οι άνθρωποι τόσο πολύ; Δεν το πιστεύω », δήλωσε ο Rajoelina στη FRANCE 24 και την RFI.

Το ποτό προέρχεται από την αρτεμισία – ένα φυτό με αποδεδειγμένες αντι-ελονοσιακές ιδιότητες – και άλλα γηγενή βότανα.

«Ποιο είναι το πρόβλημα με την Covid-Organics, πραγματικά;», είπε.

«Μήπως επειδή αυτό το προϊόν προέρχεται από την Αφρική;»

«Μήπως δεν είναι εντάξει για μια χώρα όπως η Μαδαγασκάρη, η οποία είναι η 63η φτωχότερη χώρα στον κόσμο… να έχει βρει (αυτόν τον τύπο) που μπορεί να βοηθήσει να σώσει τον κόσμο;» ρώτησε ο Rajoelina.

Η χώρα μου η Μαδαγασκάρη φεύγει απόψε από όλους τους οργανισμούς και καλώ τα άλλα Αφρικανικά Έθνη να κάνουν το ίδιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες