Με νέα ανακοίνωση η “ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” του Κώστα Ζερβού ξεκαθαρίζει τη θέση της- Απαιτώ από όλους όσους βιάστηκαν να εκφέρουν άποψη, να αποκαταστήσουν την αλήθεια - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαΐου 30, 2020

Με νέα ανακοίνωση η “ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” του Κώστα Ζερβού ξεκαθαρίζει τη θέση της- Απαιτώ από όλους όσους βιάστηκαν να εκφέρουν άποψη, να αποκαταστήσουν την αλήθεια


Η δημοτική παράταξη “ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” του Κώστα Ζερβού με νέα ανακοίνωση ξεκαθαρίζει τη θέση της σχετικά με το κοινό ανακοινωθέν που εξεδώθει απο πέντε δημοτικές παρατάξεις και αφορούσε τη θέση τους έναντι ενός δημοτικού έργου & την στάση Αντιδημάρχου. 

Τελικά ο κύριος Ζερβός απείχε, λόγω της διαφωνίας ως προς το τελικό κείμενο από τα συμφωνηθέντα . Η κίνηση του αυτή είναι γεγονός πως προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις κάτι το οποίο δε πέρασε απαρατήρητο από τον κύριο Κώστα Ζερβό. Για το λόγο αυτό το Σάββατο 30 Μαΐου μας απέστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

Πραγματικά έχω εκπλαγεί από το θόρυβο που έχει ξεσπάσει αναφορικά με την διαφοροποίηση μου από το «κοινό» δελτίο τύπου των πέντε παρατάξεων. Οφείλω να ομολογήσω δεν το ανέμενα.

Δυστυχώς χωρίς να έχουν πλήρη γνώση των γεγονότων αρκετοί βιάστηκαν να πάρουν θέση, πλήττοντας το κύρος την αξιοπιστία και την υπόληψη μου και συκοφαντώντας με εν τέλει.

Δεν είχα διάθεση να εμπλακώ σε αυτή την διαδικασία οφείλω όμως να το κάνω για να διαφυλάξω τα μέλη της παράταξης μου και εμένα προσωπικά.

Σε μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που απέστειλα την Τετάρτη 13:59 ξεκαθαρίζω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν συνυπογράφω το κοινό δελτίο τύπου αν δεν γίνουν ορισμένες διορθώσεις.

Το μήνυμα έχει ως παραλήπτες όλους τους συνυπογράφοντες. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Τέλος για να μην υπάρχει κανένα θολό σημείο, είχα δώσει την συγκατάθεση μου στην παράγραφο περί παραίτησης του αντιδημάρχου, αν και θεωρώ σκόπιμο ότι πρέπει να περιμένουμε και τα έγγραφα των υπηρεσιών για το έργο οδοποιίας στο Φλάμπουρο.

Απαιτώ λοιπόν από όλους όσους βιάστηκαν να εκφέρουν άποψη, να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

Σε κάθε περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός δικαιώματος μου.

Λουτράκι 30/5/2020

Κωστής Ζερβός
ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες