Διαγράφουν τον Κοντό-Υπογράφουν την διάλυση τους…! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 26, 2020

Διαγράφουν τον Κοντό-Υπογράφουν την διάλυση τους…!


Ο δημοτικός σύμβουλος κ.Παναγιώτης Πέτρου, έδωσε μία συνέντευξη, η οποία αναλώθηκε γύρω από τον συνάδελφο και συνοδοιπόρο του Γιώργο Κοντό.
Οι ερωτήσεις ήταν..αυθόρμητες!!!!!!!!!
Προανήγγειλε ότι “ακόμα δεν έχει διαγραφεί ο Γιώργος Κοντός” και οι πάντες κατάλαβαν ότι είναι θέμα χρόνου, να απομακρύνουν απο τον συνδυασμό τον δημοτικό σύμβουλο….
Και δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν άπαντες, για την πρόθεση της κας Πρωτοπαππά, να ακολουθήσει την σκέψη και πιθανόν επιθυμία του κ.Πέτρου.
Σήμερα και χωρίς να συντρέχει κανένας μα κανένας λόγος, η παράταξη της κας Πρωτόπαπππα, έβγαλε ένα δελτίο τύπου, σύμφωνα με την οποία η αρχηγός εκφράζει όλους και δεν επιτρέπεται καμία παρέκκλιση απο αυτό…!
Ουσιαστικά διέγραψε τον Γιώργο Κοντό…αλλά δεν λέει το όνομα του…!
Ενα Λουτρακιώτικο μπλόγκ, φιλικά προσκείμενο στην φέρελπι δήμαρχο, έγραψε και το όνομα του Κοντού, αλλά μετά από λίγο με άνωθεν παρέμβαση το…απέσυρε..!
Τραγικά πράγματα που αποδεικνύουν ότι με τέτοια μυαλά στην αντιπολίτευση ο Γκιώνης θα κάνει πάρτι και αυτή και την επόμενη και πιθανόν και την μεθεπόμενη τετραετία.
Με μυαλά που είναι εγκλωβισμένα σε μικρότητες, απολίτικες συμπεριφορές και διαρκώς αναζητούν την επιβεβαίωση, χωρίς να κάνουν το παραμικρό για την ενότητα, την προοπτική και πάνω απο όλα για την σύνθεση της κατακερματισμένης, άσφαιρης και ανερμάτιστης αντιπολίτευσης.
Γιατί θέλουν να διαγράψουν τον Κοντό;
Γιατί προσπαθούν να αποποιηθούν τα όσα έγιναν προεκλογικά και μετεκλογικά και στα οποία συμφωνούσαν;
-Ελπίζουν ότι θα απορροφήσουν τον συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη, που επιτακτικά απαιτεί την συγνώμη του Κοντού;
-Ελπίζουν ότι θα απορροφήσουν τον συνδυασμό του κ.Ζερβού, ο οποίος έχει μεν Συριζαϊκά χαρακτηριστικά, αλλά απέχει έτη φωτός απο την αντιπολίτευση;
-Γιατί χρειάζονται τόσες μεθοδεύσεις, τόσα αλλοπρόσαλλα γεγονότα, τόσο κουτσομπολιό,ένθεν και ένθεν ψέμματα για να αποστασιοποιηθούν από τον εκρηκτικό πολλές φορές χαρακτήρα του Κοντού;
Όσοι εισηγήθηκαν αυτή την κίνηση προφανώς δεν αντιλαμβάνονται ότι απλά υπέγραψαν και επίσημα την διάλυση του συνδυασμού τους;
Είναι θέμα χρόνου.
Δεν το αντιλαμβάνονται ή δεν τους απασχολεί.
Την ίδια στιγμή που οι ίδιοι άνθρωποι ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να ηγηθούν 11 δημοτικών συμβούλων γιατί φοβήθηκαν και κλείστηκαν στον εσωτερικό τους περίβολο, διώχνουν τον δημοτικό σύμβουλο που δεν είναι μόνος.
Με απίστευτη πολιτική αφέλεια ενώ προσπάθησαν να περιορίσουν μία φωνή, της δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ένταση…!
Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και θα βρει δρόμο το ποτάμι να πάει στην θάλασσα.
Εξάλλου Καραπανάγος και Βασιλείου έχουν βρει τον συνδετικό ιστό και ήδη λειτουργούν ως το πρόπλασμα της ΝΕΑΣ αντιπολίτευσης που έρχεται.
Ποιος είναι ο εγκέφαλος που αντί να ενσωματώσει την πολλές φορές άμετρη φωνή του Γιώργου Κοντού, της δίνει τέτοια δύναμη;
Ποιος θέλει τελικά να εξολοθρεύσει την Πρωτόπαππα και το κάνει με την δική της υπογραφή;;;;
Διότι η ληξιαρχική πράξη διάλυσης υπογράφηκε πριν λίγες ώρες…!
Και την υπέγραψε η ίδια!!!!!!!!!!
Απλά η κα. Πρωόπαππα θα το καταλάβει τους επόμενους μήνες πολύ καλά.
Εκτός αν βγεί νέο δελτίο τύπου που θα λέει ότι δεν εννοούν τον Κοντά αλλά άλλους…!
Μπορεί να το ζήσουμε και αυτό, που θα είναι το αποκορύφωμα της πολιτικής βλακείας!
Τίμων!

Πηγή: https://www.loutrakiluben.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες