Έκλεψαν όπλο αστυνομικού μέσα από το περιπολικό στην Ομόνοια - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 28, 2020

Έκλεψαν όπλο αστυνομικού μέσα από το περιπολικό στην Ομόνοια

Έκλεψαν όπλο αστυνομικού μέσα από το περιπολικό στην Ομόνοια

Θύμα ληστείας φέρεται να έπεσε αστυνομικός στην Ομόνοια το βράδυ της Δευτέρας, ο οποίος βρισκόταν σε περιπολικό, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Το περιστατικό έγινε στην οδό 3η Σεπτεμβρίου. Ο αστυνομικός βρισκόταν στη θέση του οδηγού, όταν τον πλησίασε ομάδα ατόμων και του έπιασαν τη κουβέντα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δύο άτομα εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο αστυνομικός είχε αλλού την προσοχή του και από τη θέση του συνοδηγού τού άρπαξαν το τσαντάκι, που είχε μέσα το υπηρεσιακό του όπλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες