Συνάντηση Μάρκου-Μυλωνά για τα θέματα του Δήμου ... - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 26, 2020

Συνάντηση Μάρκου-Μυλωνά για τα θέματα του Δήμου ...


Ο βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου μαζί με συνεργάτες του και η συνεργάτιδα της βουλευτού Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου επισκέφθηκαν, εχθές Δευτέρα 25/5, τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας ,κ. Σπύρο Μυλωνά.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Δυτικής Αχαΐας συζητήθηκαν τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον συγκεκριμένο Δήμο και έχουν ενταθεί εν μέσω της πανδημίας του COVID-19.Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις άθλιες συνθήκες διαβίωσης και στην επισιτιστική κρίση που βρίσκονται οι καταυλισμοί των Ρομά αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί πατάτας σχετικά με τη διάθεση και την πώληση των προϊόντων τους. Επιπροσθέτως, έγινε αναφορά στο δισεπίλυτο ζήτημα της έλλειψης νερού σε αρκετές από τις κοινότητες του Δήμου αλλά και η οικτρή οικονομική κατάσταση της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης.

Μετά από μία εποικοδομητική συζήτηση αλλά και μία διεξοδική ενημέρωση για τις ερωτήσεις που έχουν καταθέσει οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου και αφορούν τα παραπάνω καίρια ζητήματα του Δήμου, συμφώνησαν από κοινού στη διαρκή και ουσιαστική συνεργασία προς όφελος πάντα των δημοτών Δυτικής Αχαΐας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες