Ζητούν λύση ΤΩΡΑ οι γονείς του “ακατάλληλου” 13ου Νηπιαγωγείου Κορίνθου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουνίου 01, 2020

Ζητούν λύση ΤΩΡΑ οι γονείς του “ακατάλληλου” 13ου Νηπιαγωγείου Κορίνθου


Ανοιχτή επιστολή

Προς τον Δήμαρχο Κορινθίων κ Βασίλη Νανόπουλο
Προς τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Αναστάσιο Γκιόλη
Προς τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κορινθίας


Αξιότιμοι κύριοι

Με αφορμή την επαναλειτουργία των νηπιαγωγείων μετά την πολύμηνη αναστολή θα θέλαμε να σας επισημάνουμε κάποια θέματα που αφορούν το 13ο νηπιαγωγείο Κορίνθου. Ο χώρος που στεγάζει το νηπιαγωγείο είναι ακατάλληλος και εσωτερικά και εξωτερικά για την φοίτηση των νηπίων. Σχολικές αίθουσες χωρίς φυσικό φωτισμό και φυσικό αερισμό. Σχολικές αίθουσες πάνω από βόθρους των οποίων τα καπάκια είναι εκτεθειμένα συνυπολογίζοντας τις οσμές. Η αυλή που έχουν διαθέσιμα τα περίπου 40 νήπια είναι διαστάσεων 5 επί 5 μέτρα με τσιμέντο και με τοίχους γυρω γυρω. Επίσης στην αυλή μπορεί ο καθένας από τις γύρω πολυκατοικίες να πετάξει κάτι το όποιο γίνεται άμεσα διαθέσιμο στα παιδιά.

Το σχολειό βρίσκεται στο κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα να υπάρχουν κίνδυνοι κατά την παράδοση και την παραλαβή των μαθητών από τους γονείς διότι δεν υπάρχει κάποιος χώρος στάθμευσης για να μπορεί να γίνει με ασφάλεια αυτή η διαδικασία. Οι γονείς στοιβαζόμαστε στο μικρό πεζοδρόμιο προκειμένου να πάρουμε τα παιδιά μας.

Εκτός από τα κτιριακά προβλήματα, υπάρχει και η συμπεριφορά της διευθύντριας του νηπιαγωγείου απέναντι στα παιδιά. Έχουν σημειωθεί διάφορα περιστατικά άσχημης αντιμετώπισης των παιδιών αλλά δυστυχώς δεν έχει καταγγελθεί κάτι επίσημα στην Διεύθυνση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το θετικό είναι ότι αυτές οι συμπεριφορές λαμβάνουν χώρα μόνο από την συγκεκριμένη νηπιαγωγό (;) και όχι από τις άλλες δυο θαυμάσιες κυρίες που κάνουν εκπληκτική δουλεία και είναι άξιες συγχαρητηρίων.

Καλούμε οποιονδήποτε αρμόδιο να μεριμνήσει έτσι ώστε το 13ο νηπιαγωγείο να λειτουργήσει κανονικά και χωρίς τέτοια προβλήματα και βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ και της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Σας παρακαλούμε να διορθώσετε τα λάθη της προηγούμενης δημοτικής αρχής και να μας βοηθήσετε έτσι ώστε η αδιαφορία της να είναι μια κακή παρένθεση του παρελθόντος.


Μετά τιμής
Παύλος Κανατσούλης
Φίλης Ιωάννης
Γονείς Νηπίων του 13ΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες