Εντός Ιουνίου “η πρόσληψη” των 36.500 της Κοινωφελούς Εργασίας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2020

Εντός Ιουνίου “η πρόσληψη” των 36.500 της Κοινωφελούς Εργασίας


Απάντηση για την εξέλιξη του νέου Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας έδωσε ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Γ. Βρούτσης, στον τηλεοπτικό σταθμό Open, υποστηρίζοντας ότι η πρόσληψη των 36.500 θα γίνει εντός Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι για τις χιλιάδες αυτές προσλήψεις, η Κοινή Υπουργική Απόφασηέχει δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις αρχές Απριλίου (Φ.Ε.Κ. Β’ 1256/9.4.2020)και έκτοτε αναμενότανη έκδοση της Πρόσκλησης του ΟΑΕΔ για την εκκίνηση υποβολής των αιτήσεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση στις 21 Απριλίου είχε δηλώσει ότι «τον Μάιο θα ξεκινήσουν οι προσλήψεις για 45.000 θέσεις εργασίας μέσω δύο Προγραμμάτων: το πρώτο είναι ένα Κοινωφελές Πρόγραμμα 36.500 θέσεων για ανέργους (...)».

Τελικά, έχουμε φθάσει αρχές Ιουνίου και ο Υπουργός Εσωτερικών, Π. Θεοδωρικάκος, επανειλημμένως προαναγγέλλει όλο το τελευταίο διάστημα -όχι την έκδοση της Πρόσκλησης του ΟΑΕΔ που όλοι περιμένουν- αλλά ξανά την έκδοση ΚΥΑ [π.χ. Δ.Τ. 26 Μαΐου: «Σήμερα υπογράφεται η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας μέσω των οποίων 36.500 άνεργοι θα βρουν δουλειά»]

Ο συναρμόδιος επί του Προγράμματος λοιπόν, Γιάννης Βρούτσης, απάντησε χθες επί λέξει :

« Τώρα με ρωτάτε για την Κοινωφελή Εργασία.

Η Κοινωφελής Εργασία είναι στο τελευταίο στάδιο εξέλιξης.

Είναι 36.500 εργαζόμενοι που θα προσληφθούν σε Δήμους, Περιφέρειες και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και η ολοκλήρωση και Η ΠΡΟΣΛΗΨΗθα γίνει ΜΕΣ ΣΤΟ μήνα ΙΟΥΝΙΟ.

Έχουν υπογράψει όλοι οι Υπουργοί και είμαστε στην τελική ευθεία του Διαγωνισμού. »

Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα από την Εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7.00», στο 1:47:53 του video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες