Τριήμερο στο Λουτράκι: Τι πήγε καλά και τι προβλημάτισε (Εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 09, 2020

Τριήμερο στο Λουτράκι: Τι πήγε καλά και τι προβλημάτισε (Εικόνες)


Άκρως θετικά ήταν τα μηνύματα ενόψει της συνέχεια του καλοκαιριού για την πόλη του Λουτρακίου, που ειδικά την Κυριακή 7 Ιουνίου, θύμισε ημέρες Αυγούστου...

Συμφωνα με τα όσα  ανέφεραν καταστηματάρχες στο loutraki365.gr, το πρώτο crash test στο Λουτράκι, στέφθηκε με επιτυχία, καθώς πολύς κόσμος και με διάθεση να χαλάσει χρήματα, βρέθηκε στη Λουτρόπολη. Το γεγονός αυτό, ανοίγει κάποιες "χαραμάδες" αισιοδοξίας για το μέλλον, παρά τη δικαιολογημένη επιφυλακτικότητα για τις εξελίξεις του επόμενου διαστήματος.

Τα καφέ και οι ταβέρνες της πόλης, κινήθηκαν σε φουλ ρυθμούς, ενώ και τα νυχτερινά μαγαζιά γέμισαν ασφυκτικά, με τη νεολαία όμως να αψηφά τις συστάσεις, έως και εκκλήσεις, για μη συνωστισμό και τήρηση αποστάσεων ασφαλείας.

Έτσι από το απόγευμα της Κυριακής, τα μαγαζιά άρχισαν να… αραιώνουν την πελατεία τους και να χαμηλώνουν την μουσική, ακολουθώντας τις οδηγίες της Αστυνομίας, που πραγματοποίησε πολλούς ελέγχους στα μαγαζιά της παραλίας.

Από την άλλη, ήρθε και πάλι στην επιφάνεια, ένα σοβαρό πρόβλημα της πόλης: Το parking! Με την Αστυνομία, σε πολλές περιπτώσεις να αναγκάζεται να επιβάλει το Νόμο και να κόβει κλήσεις σε οχήματα παράνομα σταθμευμένα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες