Με τη Βούλα του ΣτΕ έρχεται ο Προαστιακός στο Λουτράκι


Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr,απορριπτική ήταν η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας,  της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει κάτοικοι του Λουτρακίου, για να σταματήσει το έργο του Προαστιακού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ΣτΕ, λαμβάνοντας υπ' όψιν τα προσκομισθέντα στοιχεία των κατοίκων, αποφάσισε ότι δεν δημιουργούνται προβλήματα από την συνέχιση του!

Έτσι μετά την νικηφόρα δικαστική απόφαση 84 /2020 του Πρωτοδικείου Κορίνθου, στο οποίο είχαν καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, άλλοι πολίτες, προκειμένου να σταματήσουν τα έργα του Προαστιακού, προστίθεται ακόμα μια δικαστική απόφαση, πιο βαρυσήμαντη, όπως είναι του ΣτΕ αυτή την φορά!

Έτσι λοιπόν, με δικαστική προστασία, το έργο του Προαστιακού συνεχίζεται με απόληξη ως την οδό Αιγαίου.



Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη