Πανελλαδική στάση εργασίας στο Δημόσιο σήμερα από τις 11 έως τη λήξη του ωραρίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2020

Πανελλαδική στάση εργασίας στο Δημόσιο σήμερα από τις 11 έως τη λήξη του ωραρίου

Πανελλαδική στάση εργασίας στο Δημόσιο σήμερα από τις 11 έως τη λήξη του ωραρίου

Πανελλαδική στάση εργασίας στο Δημόσιο σήμερα Τετάρτη 8η Ιουλίου από τις 11:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση στις 11:30 π.μ. στην Πλατεία Κοραή αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ.

Σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε, η ΑΔΕΔΥ υποστηρίζει – μεταξύ άλλων – ότι «η κυβέρνηση δυναμώνει την καταστολή, φέρνοντας νομοσχέδιο για την ουσιαστική απαγόρευση των διαδηλώσεων και των συγκεντρώσεων».

Παράλληλα, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, την Πέμπτη 9η Ιουλίου 2020 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος, από κοινού με το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Το Γενικό Συμβούλιο καλεί τα νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ, σε συνεργασία με τα πρωτοβάθμια σωματεία, να οργανώσουν αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

newsbeast.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες