ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουλίου 07, 2020

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό προσκύνησε η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ…

C:\Users\Panos\AppData\Local\Packages\microsoft.microsoftedge_8wekyb3d8bbwe\AC\#!001\MicrosoftEdge\Cache\4MKG26EF\123-696x529[1].jpg

Ιδιαίτερη χαρά και ευχαρίστηση μου προξένησε το παρακάτω ρεπορτάζ, που αλίευσα από τον ιστότοπο https://www.kranosgr.com Γιατί σε χαλεπούς καιρούς για την Ορθοδοξία και την Πατρίδα κάποιοι σημαντικοί Έλληνες μας δείχνουν το σωστό δρόμο:

«Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με επικεφαλής τον υπουργό Νικόλαο Παναγιωτόπουλο υποδέχθηκε τμήμα του Τιμίου Σταυρού, προερχόμενο από τον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, το οποίο εκτέθηκε σε προσκύνημα στον ιερό ναό Παναγίας Παντανάσσης στο στρατόπεδο “Παπάγου”.

Το ιερό κειμήλιο μετέφερε ο ιερέας Δημήτριος Λουπασάκης ενώ τιμές απέδωσε ολιγομελές άγημα των Ενόπλων Δυνάμεων…

Ακολούθησε προσκύνηση του Τιμίου Σταυρού από το στρατιωτικό και το πολιτικό προσωπικό που υπηρετεί στο υπουργείο και στα Γενικά Επιτελεία, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του στελέχους κορωνοϊού “Covid-19” και την αποφυγή του συνωστισμού.

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης και μετά από πρόσκληση του Υπουργού Αμύνης, o Θαυματουργός Τίμιος Σταυρός από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού τέθηκε για προσκύνημα στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στο χώρο του Αρχηγείου των Ενόπλων δυνάμεων, στο στρατόπεδο “Παπάγου”.

Στην υποδοχή συμμετείχε σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ.

Μετά την υποδοχή του Τιμίου Σταυρού, διαβάστηκε δέηση και ακολούθως τοποθετήθηκε για προσκύνημα τόσο από την ηγεσία, αλλά και από όλο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου.

Ο πατέρας Δημήτριος συγκινημένος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την πρόσκληση και ευχήθηκε εγκάρδια αυτή η επίσκεψη του Ιερού αυτού Συμβόλου, να είναι πηγή δύναμης και βοήθειας για τις Ένοπλες Δυνάμεις και την πατρίδα μας.»!!
Στην Κω και την Τήλο το Der Spiegel

https://lapolitica.gr/wp-content/uploads/2020/04/der.jpg

Δεν έχουν περάσει ούτε δυο μήνες από την ημέρα που το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel είχε δημοσιεύσει την είδηση, πως στα σύνορά μας στον Έβρο σκοτώθηκε από ελληνικά πυρά Πακιστανός “μετανάστης”, στην προσπάθειά του να παραβιάσει τον φράχτη στον Έβρο για να εισβάλει στο ελληνικό έδαφος, στην επιχειρούμενη και καλοστημένη τουρκική επίθεση που δεχτήκαμε τον παρελθόντα Μάρτιο!

Ωστόσο, ενώ η ελληνική κυβέρνηση αρνήθηκε το περιστατικό μιλώντας για fake news, το γερμανικό περιοδικό επανήλθε επιμένοντας στην εγκυρότητα της είδησης που είχε δημοσιεύσει!

Πού αποσκοπούσε λοιπόν αυτή η προπαγάνδα κατά της Ελλάδος από το παγκόσμιας κυκλοφορίας γερμανικό περιοδικό, από την στιγμή που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε η “είδησή” του;

Δυστυχώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα ακριβή κίνητρα της συντακτικής ομάδας του περιοδικού, αλλά πολλές και πονηρές σκέψεις μας μπαίνουν στο μυαλό, όπως πιστεύω και σε πολλούς Έλληνες που ενοχλήθηκαν πάρα πολύ από αυτήν την δημοσίευση - αναφορά!

Όμως δεν μπορεί παρά να μας ανησυχούν οι πληροφορίες που μας έστειλαν από την Κω, πως 7μελής δημοσιογραφική ομάδα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο νησί, επισκεπτόμενο το νοσοκομείο της Κω, όπου βιντεοσκόπησαν και φωτογράφησαν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του νοσοκομείου! Η πληροφορία αυτή, έκανε επίσης λόγο, πως αυτή η δημοσιογραφική επίσκεψη φάνταζε περισσότερο ως μια επιθεώρηση! Μακάρι – λέμε εμείς - αυτή η επίσκεψη να ήταν μια καθαρά δημοσιογραφικού περιεχομένου και ενδιαφέροντος επίσκεψη!

Το πιστεύουμε αυτό, αφού οι πληροφορίες μας λέγουν πως ακολούθως οι δημοσιογράφοι του γερμανικού περιοδικού επισκέφτηκαν την Τήλο. Έχοντας στο εξοπλισμό τους δυο drones και ένα νοικιασμένο βανάκι λευκού χρώματος κτλ. κτλ...

Εάν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες που μας έδωσε αξιόπιστη πηγή μας στο νησί της Κω, τότε θα περιμένουμε να “απολαύσουμε” το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ τις επόμενες ημέρες σε κάποιο τεύχος του γερμανικού περιοδικού!

Βέβαια – όπως μας είπαν – το επιτελείο του Der Spiegel δεν παρέλειψε να συναντηθεί με εκπροσώπους της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ!

Και βεβαίως εμείς ρωτάμε! Η περιφερειακή διεύθυνση της ΕΥΠ στην Κω, ήταν ενήμερη γι΄ αυτήν, την αθώα δημοσιογραφική επίσκεψη, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ωφελήσει την Ελλάδα και τον τουρισμό της;;

Στην τύχη της έχουν αφήσει την Κω;

ΠΟΕΔΗΝ

Θα θέλαμε επίσης να γνωρίζουμε αν αληθεύει η πληροφορία, πως το ΕΚΑΒ της Κω είναι υποστελεχωμένο από προσωπικό, αλλά και από οχήματα και η κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται στις συνεχείς και απεγνωσμένες εκκλήσεις του νοσοκομείου της Κω;

Αληθεύει πως το ΕΚΑΒ δεν έχει αυτόνομο τηλεφωνικό κέντρο και εξυπηρετείται από το τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου;

Αληθεύει η πληροφορία, ότι αντικαταστάθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου, λίγο πριν – σε συνεργασία με τον ελληνικό στρατό – στελεχώσει πλήρως το Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο του ακριτικού μας νησιού;

Κι όπως διαβάζω στον ιστότοπο https://www.aegeanews.gr/ σε ανάρτηση στις 23/3/2020:

«…Το κέντρο υγείας της Αντιμάχειας, που από την ημέρα που εγκαινιάστηκε το 2009 με κορδέλες ,τιμές και μεγάλα λόγια (κάτι που συμβαίνει δυστυχώς συχνά πυκνά στην χώρα μας), έβαλε λουκέτο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015 που άρχισε να λειτουργεί με μεγάλη δυσκολία με ένα γιατρό και ένα νοσοκόμο, δηλαδή το λιγότερο δυνατό προσωπικό. Παρ΄ όλα αυτά το μεράκι, η δύναμη η υπομονή και επιμονή ενός ανθρώπου, όχι απλά κράτησε σε λειτουργία το κέντρο, αυτά τα τεσσεράμισι χρόνια, αλλά πρόσφερε και στους κατοίκους της ενότητας Ηρακλειδών πολύ υψηλή υπηρεσία ιατρικής βοήθειας εξυπηρετώντας πάνω από 35.000 περιστατικά...»!

Δεν νομίζει λοιπόν η παρούσα κυβέρνηση να ενσκήψει στα τεράστια προβλήματα που έχουν οι νησιώτες μας και να μην έχει μοναδική φροντίδα την επιμέλεια των εκεί παρανόμων μεταναστών;;









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες