Που το πάνε πια οι λοιμωξιολόγοι; Ζητούν να φοράμε όλοι μάσκα σε κλειστούς χώρους λες και δεν δυσχεραίνει αυτό την αναπνοή!


Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων συνεχίζει να προτείνει αντιπαραγωγικά μέτρα που θα καταστρέψουν τον ελληνικό τουρισμό και την ελληνική οικονομία, καθώς ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση την επιβολή υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους…

Στην τελευταία σύσκεψη που πραγματοποίησαν λόγω της μικρής κι αναμενόμενης αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού, πρότειναν η μάσκα να γίνει ξανά υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους.

Αντιλαμβανόμαστε πως κάτι τέτοιο θα αποτελέσει την «ταφόπλακα» του ελληνικού τουρισμού, καθώς κανείς δεν θα μπορεί να διασκεδάσει σε μπαρ, κλαμπ κι εστιατόρια με μάσκα.

Μάλιστα οι διάφοροι λοιμωξιολόγοι βγαίνουν στα κανάλια και συνεχίζουν να κατατρομοκρατούν ξεδιάντροπα τον κόσμο (λες και “χτυπήθηκε” ανελέητα η χώρα απο την επιδημία), υποστηρίζοντας πως ο λόγος που αυξήθηκαν τα κρούσματα είναι πως οι Έλληνες δεν φορούν μάσκα!!!

Η κατάσταση που εμφανίζεται τα τελευταία 24ωρα, φέρνει στο προσκήνιο το plan b της κυβέρνησης, η οποία έχει τονίσει πως δεν πρόκειται να πάει σε δεύτερο lockdown σε μεγάλη κλίμακα, αλλά μόνο τοπικά όπου κρίνεται απαραίτητο.



Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη