Πυροβολισμός σε Κορίνθιο επιχειρηματία: Του καρφώθηκε σφαίρα στο πόδι - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 15, 2020

Πυροβολισμός σε Κορίνθιο επιχειρηματία: Του καρφώθηκε σφαίρα στο πόδι


Συγκλονισμένη η κοινωνία της Κορινθίας, παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από την πρωτοφανή υπόθεση που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Ιουλίου στην Κορινθία.


Δύο άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τραυμάτισαν ιδιοκτήτη ξενοδοχείου και διέφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς άγνωστη κατεύθυνση.


Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, μεταφέρθηκε πριν από λίγο στο Νοσοκομείο Κορίνθου με μια σφαίρα καρφωμένη στο πόδι του, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.


Σε λίγη ώρα, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ο οποίος είναι περίπου 50 ετών, θα μεταφερθεί σε Νοσοκομείο των Αθηνών για να του αφαιρέσουν τη σφαίρα από το πόδι.


Ταυτόχρονα, οι αστυνομικές δυνάμεις, χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών που μέχρι στιγμής παραμένουν άφαντοι

Πηγή :loutraki365. gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες