Στη διαδήλωση κατά του νόμου για τις κινητοποιήσεις ο Βαρουφάκης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουλίου 07, 2020

Στη διαδήλωση κατά του νόμου για τις κινητοποιήσεις ο Βαρουφάκης

Στη διαδήλωση κατά του νόμου για τις κινητοποιήσεις ο Βαρουφάκης

Την συμμετοχή του Γιάνη Βαρουφάκη, και των βουλευτών και βουλευτριών του στην διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στα Προπύλαια ανακοίνωσε το ΜέΡΑ 25, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για τις κινητοποιήσεις.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κυβέρνηση αιφνιδιαστικά και μέσα στο καλοκαίρι φέρνει προς ψήφιση «ένα αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό νομοσχέδιο χουντικής κοπής και έμπνευσης, ώστε να περιορίσει το δικαίωμα στη διαμαρτυρία».

Το ΜέΡΑ 25 δε. προσθέτει ότι «η προετοιμασία τους απέναντι στο κίνημα και τους δημοκρατικούς πολίτες έχει ξεκινήσει καιρό τώρα, με την πολιτική της προληπτικής καταστολής, από την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου και την επίθεση με κάθε ευκαιρία στο φοιτητικό κίνημα (βλ. ΑΣΟΕΕ κλπ) μέχρι τις πλατείες, τα Εξάρχεια, τους πρόσφυγες, τον ευτελισμό και το ξεγύμνωμα των διαδηλωτών και ούτω καθεξής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες