Λουτράκι: Πρόσκληση σε τακτική -δια περιφοράς- συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2020

Λουτράκι: Πρόσκληση σε τακτική -δια περιφοράς- συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής


Σας καλούμε να συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με την από 11/03/2020 Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τ. Α΄), την 06η Ioυλίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 (χρόνος έναρξης) έως 11:30 (χρόνος λήξης), για συζήτηση και λήψη Απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση ή μη του 1ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου για την εκτέλεση της προμήθειας απορριμματοφόρου 16m3

2.Κατάρτιση όρων δημοπρασίας ανοικτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων - λιπαντικών για την κίνηση των μεταφορικών μέσων και πετρελαίου θέρμανσης (Αριθ. μελ.26/2020) .

3.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου επί προσφυγών της "ΔΗΜ. Θ. ΜΠΕΡΤΖΕΛΕΤΟΣ
ΚΑΙ ΑΦΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε." κατά Δήμου.

4.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου κατόπιν του με αριθμό πρωτ. Δήμου 10179/2020 εγγράφου της ΚΤΕΛ Κορινθίας Α.Ε. προς τον Δήμο.

5.Έγκριση μερικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2020 του ν.π.δ.δ. ΄΄Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου – Περαχώρας΄΄.

6.Εξειδίκευση πίστωσης τρέχοντος δημοτικού προϋ/σμού για την κάλυψη δαπανών επεκτάσεων δημοτικού ηλεκτροφωτισμού, κατόπιν της υπ΄αρίθ. 273/2018 Α.Δ.Σ.

7.Έγκριση μετακινήσεων Δημάρχου και Αντιδημάρχων εκτός έδρας (Ιούλιος 2020). Εξειδίκευση πίστωσης .

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε, κατά το τεθέν χρονικό διάστημα, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή στο e-mail: roumeliotou@loutraki.gr) για τη συμμετοχή σας στην παρούσα συνεδρίαση καθώς και για την ψήφο σας επί των ανωτέρω θεμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Ανάρτηση στην ιστοσελίδα
του Δήμου 

 Ο Πρόεδρος

Γκιώνης Αλκ. Γεώργιος

Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες