ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ: Δεν τέθηκε στο αρχείο η αναφορά του συνδυασμού μας αλλά ερευνάται από τον Εισαγγελέα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 04, 2020

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ: Δεν τέθηκε στο αρχείο η αναφορά του συνδυασμού μας αλλά ερευνάται από τον Εισαγγελέα


Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "αλλάzουμε ΜΑΖΙ"  κ. Ιωάννης Β. Καραπανάγος, προκειμένου να ενημερωθούν οι δημότες, σχετικά με το στάδιο που βρίσκεται η ανακοίνωση-γνωστοποίηση στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, των διαδραματισθέντων στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Σεπτεμβρίου 2019.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής

Για την ενημέρωση των συνδημοτών μου, γνωστοποιώ ότι δεν έχει τεθεί στο αρχείο λόγω παραγραφής η υποβληθείσα από 7-10-2019 έγγραφη ανακοίνωση – γνωστοποίηση των τριών (3) εκλεγμένων μελών του συνδυασμού «αλλάzουμε ΜΑΖΙ», σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 38 παραγρ.2 Κ.Π.Δ προς την κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, με ΑΒΜ :Α19/1618, αναφερόμενη μεταξύ των άλλων και σε εκείνα τα απαράδεκτα και προσβλητικά για το θεσμό περιστατικά ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, τα οποία διαδραματίσθηκαν κατά την συνεδρίαση αυτού την 25-09-2019. 


Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κορίνθου, στην οποία περιήλθε η από 7-10-2019 έγγραφη ανακοίνωση - γνωστοποίηση με ΑΒΜ :Α19/1618 των τριών (3) εκλεγμένων μελών του συνδυασμού «αλλάzουμε ΜΑΖΙ» έχει διατάξει την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης επί των αναφερόμενων σ’ αυτήν θεμάτων – ζητημάτων, η οποία διενεργείται έως και σήμερα.

Λουτράκι 3-7-2020

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

"αλλάzουμε ΜΑΖΙ"

Ιωάννης Καραπανάγος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες