Tέσσερις δήμοι στην Κορινθία εντάχθηκαν στο Πράσινο ταμείο και θα χρηματοδοτηθούν έργα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2020

Tέσσερις δήμοι στην Κορινθία εντάχθηκαν στο Πράσινο ταμείο και θα χρηματοδοτηθούν έργα


Tέσσερις δήμοι στην Κορινθία εντάχθηκαν στο Πράσινο ταμείο και θα χρηματοδοτηθούν έργα.
 Οι Δήμοι που εντάχθηκαν στην Κορινθία.
ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ
Υπενθυμίζεται ότι το Πρόγραμμα είχε συνολικό προϋπολογισμό 55 εκατ. ευρώ, ξεκίνησε αμέσως μόλις ανέλαβε καθήκοντα η παρούσα Διοίκηση του Πράσινου Ταμείου, στις 2.12.2019, είχε αρχική ημερομηνία λήξης της προθεσμίας την 8η.5.2020, αλλά κατόπιν συνεννόησης του Υπουργού Περιβάλλοντος &Ενέργειας, κ.Κωστή Χατζηδάκη, με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, κ.Δ.Παπαστεργίου, παρατάθηκε ως τις 26.6.2020, ώστε να διευκολυνθούν οι Δήμοι να ολοκληρώσουν τις προτάσεις τους με δεδομένα τα έκτακτα μέτρα που προέκυψαν για την αποτροπή διάδοσης του covid-19. Οι άξονες και τα ειδικά μέτρα του Προγράμματος είχαν παρουσιαστεί από τον Υπουργό στις 11.2.2020 σε ημερίδα που διοργάνωσε το Πράσινο Ταμείο στην έδρα του και από τη Διοίκηση του Πράσινου Ταμείου σε 4 ακόμα ημερίδες που ακολούθησαν σε Αττική, Κεντρική Μακεδονία και Ήπειρο ως τις 4.3.2020.
Το Πράσινο Ταμείο, με Ανακοίνωσή του, ευχαριστεί “τους Δήμους όλης της Χώρας, Δημοτικές Αρχές, Συνεργάτες, Τεχνικές Υπηρεσίες για την ανταπόκρισή τους”, αναφέροντας επίσης ότι “η Πρόσκληση αυτή ήταν μια ακόμα απόδειξη της αλληλένδετης σχέσης Πράσινου Ταμείου και Αυτοδιοίκησης και θα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο, ώστε οι πολίτες να βλέπουν μετρήσιμο έργο και βελτίωση των όρων της καθημερινότητας στις γειτονιές τους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες