Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στην Κόρινθο, το Σάββατο 29 Ιούλη. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2020

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στην Κόρινθο, το Σάββατο 29 Ιούλη.


Η εκδήλωση άνοιξε με αφιέρωμα στο εργατικό κίνημα των ΗΠΑ, από την πολιτιστική ομάδα της ΤΕ Κορινθίας του ΚΚΕ. Στο αφιέρωμα παρουσιάστηκε η έκδοση της Σύγχρονης Εποχής «Η άγνωστη ιστορία του εργατικού κινήματος των ΗΠΑ (Από τον Εμφύλιο μέχρι το μακαρθισμό)» καθώς και τραγούδια εμπνευσμένα από τους αγώνες των εργατών στις ΗΠΑ. Το βίντεο του αφιερώματος:


Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Σταύρος Σκουλλής, μέλος του γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Η ομιλία είναι διαθέσιμη εδώ:


Στη συνέχεια ακολούθησε αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου και μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη». 

Στο χώρο της εκδήλωσης λειτούργησε έκθεση βιβλίου, ενώ τηρήθηκαν με υπευθυνότητα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού (τήρηση αποστάσεων, διάθεση αντισηπτικών κ.λπ.).

Κόρινθος, 31/08/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες