Καραμπόλα στο Λουτράκι - Μία τραυματίας (Εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Αυγούστου 14, 2020

Καραμπόλα στο Λουτράκι - Μία τραυματίας (Εικόνες)


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Λουτράκι, με έναν τραυματισμό στις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής (14.8.2020)...

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο έξω από το Λουτράκι, στο ύψος του Avenue. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, συγκρούστηκαν τρία ΙΧ αυτοκίνητα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της γυναίκας οδηγού του ενός αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ένα ΙΧ περίμενε στο φανάρι με κατεύθυνση προς Λουτράκι. Ξαφνικά και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα όχημα έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα, το μπροστινό αυτοκίνητο (σκούρο μπλε), λόγω της σύγκρουσης να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Εκείνη την ώρα, περνούσε το πορτοκαλί όχημα, που είχε κατεύθυνση προς Κόρινθο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της οδηγού του πορτοκαλί οχήματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της είναι καλή και δεν έχει υποστεί κάποιο σοβαρό τραύμα.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος που έπεσε πάνω στο μπλε όχημα, αμέσως μετά το τρακάρισμα έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται από την Αστυνομία.

Τέλος, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης και των χιλιάδων θραυσμάτων από τα τζάμια των 3 οχημάτων, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο, προκειμένου να καθαρίσει το οδόστρωμα.







loutraki365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες