Μαρία Πρωτοπαππά : Ανάγκη πολυφωνίας των παρατάξεων στην τουριστική επιτροπή - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Αυγούστου 11, 2020

Μαρία Πρωτοπαππά : Ανάγκη πολυφωνίας των παρατάξεων στην τουριστική επιτροπή


Μαρία Πρωτοπαππά: Για να νιώσουμε και πάλι υπερήφανοι για το δήμο ...


Ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοτική Παράταξη του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” κατέθεσε επιστολή – αίτημα προς τη Δημοτική Αρχή ζητώντας την συμμετοχή με εκπρόσωπό αιρετό η μη ,στην επιτροπή Τουρισμού του Δήμου με στόχο την ύπαρξη πολυφωνίας των παρατάξεων στην τουριστική επιτροπή για την καλύτερη και πιο υπεύθυνη Τουριστική προβολή και ανάπτυξη του Δήμου.

Η ανακοίνωσαη αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής :

“Η επικεφαλής της Δύναμης Δημιουργίας Μαρία Πρωτοπαππά και τα όλα τα μέλη της αφουγκράζονται τα προβλήματα στον Τουρισμό γενικότερα , και ειδικότερα στον Δήμο μας ειδικά σε μια δύσκολη περίοδο που διανύουμε του covid 19..

Προς τούτο διαβλέπει και την ανάγκη πολυφωνίας των παρατάξεων στην τουριστική επιτροπή για την καλύτερη και πιο υπεύθυνη Τουριστική προβολή και ανάπτυξη του Δήμου μας 

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 κατέθεσε επιστολή – αίτημα

Προς :τον Δήμαρχο Κ. Γεώργιο Γκιώνη και Κοιν: προς τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών υπηρεσιών Κ . Αναστάσιο Σακελλαρίου στην οποία αναφέρει τα ακόλουθά : 

Θεωρούμε ότι ως μείζονα Αντιπολίτευση ,θα πρέπει να συμμετέχουμε με εκπρόσωπό μας αιρετό η μη ,στην επιτροπή Τουρισμού του Δήμου μας. Σύμφωνα με τον πρότυπο κανονισμό λειτουργίας επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης του Υπουργείου Εσωτερικών, η επιτροπή Τουρισμού μπορεί να αποτελείται από μέλη από όλες τις δημοτικές παρατάξεις με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Επειδή θεωρούμε αναγκαία την εκπροσώπηση μας στην συγκεκριμένη επιτροπή σε έναν Δήμο καθόλα Τουριστικό, αιτούμεθα τη συμμετοχή μας κατόπιν ενεργειών σας.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες