Ξένιος Ζευς: "Να επισπευσθούν οι διαδικασίες ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου" - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Αυγούστου 04, 2020

Ξένιος Ζευς: "Να επισπευσθούν οι διαδικασίες ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου"


Ο Σύλλογος Επισιτιστών Λουτρακίου "Ξένιος Ζευς", ύστερα από την συμμετοχή του σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ζητά να επισπευθούν οι διαδικασίες ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Λουτρακίου. Συγκεκριμένα, με Δελτίο Τύπου, αναφέρει:

“Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου ήταν και είναι πάγιο αίτημα του συλλόγου και σε αυτήν την κατεύθυνση έχουν συνδράμει τόσο το Δ.Σ. όσο και τα μέλη του.

Η θέση του συλλόγου όπως αυτή εκφράστηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο από τους εκπροσώπους του είναι να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία καθώς η αλλαγή του παραλιακού μετώπου θα δημιουργήσει νέα δεδομένα αναβαθμίζοντας το τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Παράλληλα ζητήσαμε να προχωρήσει η αισθητική αναβάθμιση και ανάπλαση του τμήματος από της οδού Ποσειδώνος από Αιγαίου έως Τομπάζη ώστε σταδιακά να αλλάξει και αυτό το κομμάτι της παραλίας.

Χαιρετίζουμε τη θετική γνωμοδότηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου και ζητάμε να επισπευτούν οι διαδικασίες τόσο για την Ποσειδώνος όσο και για τις υπόλοιπες φάσεις της ανάπλασης.”

Για το ΔΣ Ο Πρόεδρος – Κόντης Γιάννης 
Ο Γραμματέας – Οικονόμου Γιώργος

Πηγή :loutraki365. gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες