Θερμές ευχαριστίες του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου στον "Όμιλο Μαντάς" - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Αυγούστου 02, 2020

Θερμές ευχαριστίες του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου στον "Όμιλο Μαντάς"


Το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου συμμετέχει στο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ιατρική Απόβαση” που διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε).

Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος Φοιτητές Ιατρικής Ελληνικών Πανεπιστημίων θα φιλοξενηθούν για τέσσερα (4) δεκαήμερα προκειμένου να εκπαιδευτούν στην λειτουργία της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, σε κλινικές δεξιότητες, αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και γενικώς σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης. Όλα αυτά βέβαια υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των ιατρών του ΚΥ Λουτρακίου, οι περισσότεροι των οποίων έχουν σημαντική διδακτική εμπειρία και είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων.

Αρωγός στο πρόγραμμα στάθηκε ο όμιλος ξενοδοχείων “Μαντάς”, που ανέλαβε την φιλοξενία των φοιτητών και τον οποίο ευχαριστούμε θερμώς.

Πιστεύοντας ότι όλοι μας πρέπει να συμμετέχουμε ώστε να αναδείξουμε τον Δήμο μας σε ένα σημαντικό κόμβο όχι μόνο τουρισμού,αθλητισμού και τεχνών αλλά και σε τόπο συνάντησης επιστημονικών εταιριών και ανταλλαγής επιστημονικής γνώσης μεταξύ νέων και παλαιότερων συναδέλφων, η Διεύθυνση του ΚΥ προσανατολίζεται στην συμμετοχή της και σε άλλα επιστημονικά προγράμματα στο μέλλον.

Επιπλέον, προσεχώς θα οργανώσουμε ημερίδες για την ενημέρωση του κοινού σε κοινά ιατρικά θέματα που αφορούν μεγάλο ποσοστό ασθενών, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, η αρτηριακή υπέρταση, λοιμώξεις της κοινότητας κ.α.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες