Εξαιρετικοί οι Opera Chaotique στην πρεμιέρα του Loutraki Festival! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Αυγούστου 02, 2020

Εξαιρετικοί οι Opera Chaotique στην πρεμιέρα του Loutraki Festival!



Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Αυγούστου στο εντευκτήριο Καλαβρία η πρεμιέρα του Φεστιβάλ Λουτρακίου με τους Opera Chaotique.


Το ντουέτο παρουσίασε μια εξαιρετική παράσταση, ένα διονυσιακό καμπαρέ όπως οι ίδιοι προτιμούν να το χαρακτηρίζουν, με συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων, χιούμορ και θλίψη, περιπέτεια, έρωτα και μελαγχολία!

Η έμφυτη θεατρικότητα τους ενώθηκε με την ποίηση και την λογοτεχνία μέσα από την πρόζα και το τραγούδι, εντυπωσιάζοντας το κοινό που ήταν σε συνεχή αλληλεπίδραση.

Ιστορίες σουρεαλιστικο-χαοτικές, αφρικανικοί ρυθμοί και τζαζ αυτοσχεδιασμοί ταίριαξαν ιδανικά με την όπερα και την κλασσική μουσική. Παρουσιάστηκαν επίσης τραγούδια από το επερχόμενο πρώτο Ελληνόφωνο album τους καθώς και ιστορίες για τη κρυφή ζωή των Ελλήνων ποιητών.

Στην παράσταση συμμετείχε ως Guest η σοπράνο Μελίνα Πασχαλίδου.


Στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ παρευρέθηκε και ο Αλέξης Κωστάλας που έδωσε το στίγμα της φετινής διοργάνωσης, προσκαλώντας το φιλοθεάμον κοινό να απολαύσει τις παραστάσεις του Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθούν μέχρι την Τετάρτη 12 Αυγούστου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες