Ναύπλιο: Επιχειρηματίας έπεσε στη θάλασσα λόγω προστίμου (vid) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 13, 2020

Ναύπλιο: Επιχειρηματίας έπεσε στη θάλασσα λόγω προστίμου (vid)

Επιχειρηματίας έπεσε στη θάλασσα λόγω προστίμου για τον κορονοϊο

Επεισοδιακός έλεγχος σε καφετέρια του Ναυπλίου αφού o ιδιοκτήτης έπεσε στη θάλασσα.

Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος αργά το βράδυ της Τετάρτης 12 Αυγούστου από την αστυνομία σε καφετέρια στην παραλία του Ναυπλίου.

Σύμφωνα με το argolidatv.gr, ο έλεγχος από τα αστυνομικά όργανα διαπίστωσε παράβαση του αριθμού των ατόμων στο κατάστημα με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ και το κλείσιμο του καταστήματος.

Ο ιδιοκτήτης σε μεγάλη ταραχή και σε μια κίνηση απόγνωσης πήδηξε στη θάλασσα μπροστά από το κατάστημα του και μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου.


Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, καθώς πολύς κόσμος δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, ενώ με την βοήθεια κάποιων ψυχραιμότερων, ανασύρθηκε σε κατάσταση σοκ.



Στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της καφετέριας στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η δήλωση του Νίκου Χαρδαλιά για το περιστατικό

Δήλωση έκανε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλίας από την Αργολίδας όπου παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Νεας Επίδαύρου, για το περιστατικό.


Πηγή βίντεο: argolidatv, argolikeseidhseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες