Φωτιά και έκρηξη σε ναυπηγείο στη Σύρο! Στάχτη έγινε θαλαμηγός (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2020

Φωτιά και έκρηξη σε ναυπηγείο στη Σύρο! Στάχτη έγινε θαλαμηγός (video)


Το σοβαρό ατύχημα έγινε στο ναυπηγείο του Ταρσανά στην Ερμούπολη το μεσημέρι της Δευτέρας. Η φωτιά ξέσπασε σε μεγάλη θαλαμηγό, μέσα στις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου.
Η θαλαμηγός βρισκόταν σε φάση επισκευής και έγινε στάχτη μέσα σε λίγη ώρα! Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς ακούστηκε ισχυρή έκρηξη στο χώρο.
siros2siros3

Στην περιοχή έφτασε αμέσως σύσσωμη η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης με οχήματα και προσωπικό ξεκινώντας το έργο της κατάσβεσης. Στον τόπο του ατυχήματος βρέθηκαν επίσης στελέχη του Λιμενικού Σώματος, της Αστυνομίας, της Περιφέρειας, του Δήμου και της Πολιτικής Προστασίας.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από περίπου μία ώρα, αφού πρώτα έκαψε το μεγαλύτεροι τμήμα του σκάφους, το οποίο ήταν κατασχεμένο και είχε πάει στη Σύρο παλαιότερα από τη Μύκονο, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα απέκτησε νέο ιδιοκτήτη και είχε ξεκινήσει η επισκευή του.την επιχείριση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συνέδραμαν υδροφόρα οχήματα του Δήμου και ιδιωτικά. Από το περιστατικό, ευτυχώς δε υπήρξε κάποιος τραυματισμός.





Σημειώνεται ότι ο κεντρικός δρόμος έξω από το ναυπηγείο, οδός Ηρώων Πολυτεχνείου έκλεισε προσωρινά από την αστυνομία για λόγους ασφαλείας.

Πηγή: cyclades24




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες