Καρδίτσα: «Είμαστε 13 ημέρες αποκλεισμένοι, βοηθήστε μας» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2020

Καρδίτσα: «Είμαστε 13 ημέρες αποκλεισμένοι, βοηθήστε μας»

Έκκληση για βοήθεια στους αρμόδιους έκανε μέσω της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» του ΟPEN TV ο Δημήτρης Γρίβας, εγκλωβισμένος κάτοικος του Λεοντίτου Αργιθέας στην Καρδίτσα καθώς, όπως είπε, ο ίδιος και οι συντοπίτες του είναι αποκλεισμένοι επί 13 ημέρες, από τη στιγμή που τους χτύπησε η κακοκαιρία «Ιανός».

«Ούτε τρόφιμα, ούτε γιατρό έχουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γρίβας και σημείωσε πως το ρεύμα επανήλθε μετά από επτά ημέρες. Παράλληλα, τόνισε πως δεν υπάρχει συγκοινωνία και πρόσβαση στην κεντρική αρτηρία που είναι το Μουζάκι, ενώ ζήτησε και την παρέμβαση εισαγγελέα.

Περισσότερα στο βίντεο του OPEN TV που ακολουθεί:

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες