Ρέθυμνο: Φυλάκιση 9 μηνών στον Ιερέα για το Κήρυγμα κατά της μάσκας…ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 19, 2020

Ρέθυμνο: Φυλάκιση 9 μηνών στον Ιερέα για το Κήρυγμα κατά της μάσκας…ΒΙΝΤΕΟ


Σε φυλάκιση 9 μηνών καταδικάστηκε ο ιερέας με το “κήρυγμα” κατά της μάσκας

Ποινή φυλάκισης εννέα μηνών επέβαλε το δικαστήριο στον ιερέα ο οποίος….
αρνήθηκε να απολογηθεί και επικαλέστηκε το γεγονός ότι ζήτησε αναβολή λόγω της απουσίας του δικηγόρου του και δεν έγινε δεκτή.

Όπως μεταδίδει το goodnet.gr, ο ιερέας ενώπιον της έδρας χαρακτήρισε την απόρριψη της αναβολής που ζήτησε ως αντισυνταγματική και παρότι είπε προς τον πρόεδρο ότι τον συμπαθεί γιατί φαίνεται καλός άνθρωπος, τελικά χαρακτήρισε το δικαστήριο παράνομο!

Ακολουθώντας τη συμβουλή του δικηγόρου του δεν απολογήθηκε επί της ουσίας, λέγοντας πως έκανε το καθήκον του, δεν νιώθει τύψεις και είναι υπερήφανος. Είπε ακόμα πώς στο δικαστήριο… δικάζεται ο Χριστός…

Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου ενώ με απόφαση του μονομελούς πλημμελειοδικείου Ρεθύμνου ο ιερέας κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.

Πηγή

πηγή

πηγή

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες