Βίντεο-σοκ: Ιερέας με μάσκα καταρρέει και σωριάζεται νεκρός την ώρα του κηρύγματος σε ναό στο Καμερούν - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17, 2020

Βίντεο-σοκ: Ιερέας με μάσκα καταρρέει και σωριάζεται νεκρός την ώρα του κηρύγματος σε ναό στο Καμερούν


Σοκ προκαλεί ένα βίντεο από το Καμερούν που καταγράφει τον θάνατο ενός ιερέα που φορούσε μάσκα προστασίας την ώρα που έκανε κήρυγμα στους ενορίτες του.

Στις εικόνες διακρίνεται ο καθολικός ιερέας να απευθύνεται αρχικά στο ποίμινό του στα γαλλικά στη διάρκεια του κηρύγματος την περασμένη Κυριακή σε ναό της πόλης Ντουάλα στο δυτικό Καμερούν. Ξαφνικά, όμως, διακόπτει το λόγο του, στρέφει τριγύρω το βλέμμα του και σφίγγει τη γροθιά του προσπαθώντας να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Το βλέμμα του ιερέα αρχίζει να σβήνει, καθώς ταλαντεύεται στο σημείο. Από το μικρόφωνο ακούγεται να ανασαίνει βαριά, προτού καταρρεύσει από τον άμβωνα και σωριαστεί στο έδαφος.



Γυναίκες αρχίζουν να ουρλιάζουν, άλλοι ιερείς με μάσκες σπεύδουν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά είναι πλέον αργά. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπέφερε από κάποια ασθένεια.


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες