ΠΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2020

ΠΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ


Ουδέν κακόν αμιγές καλού, έλεγαν οι πρόγονοί μας. 

Η ίωση COVID 19, εάν το καλοσκεφτείτε, μας έφερε και κάτι θετικό. Για την ακρίβεια, επέφερε αποκάλυψη! Όχι, δεν εννοώ την…Ιερά Αποκάλυψη (ελπίζω δλδ) αλλά αυτός ο ιός όντως έκανε τα…αποκαλυπτήρια της φάρας των πολιτικάντηδων στην συνείδηση του κοσμάκη.
Άπαντα (τα…άπαντα του Σουρή θα ταίριαζαν ταμάμ για την εποχή μας) τα κόμματα της Βουλής λένε ΝΑΙ στην…πανδημία και στην τρομολαγνεία! Λένε ΝΑΙ στα μέτρα ελέγχουν, υποδούλωσης, αυτογελοιοποίησης και εξαθλίωσης των Ελλήνων πολιτών. Λένε ΝΑΙ (ως γνήσιοι υποτακτικοί) σε ότι τους διατάξει το μεγάλο παγκόσμιο παρεάκι, που θέλει να επιβάλει την ΝΤΠ στον πλανήτη. Το παρεάκι των τοκογλύφων, των τεκτόνων, των σατανιστών, των ανθρωποφάγων και ότι πιο διαστροφικό και ψυχανώμαλο χωράει ο νους του ανθρώπου, που με προμετωπίδα τις ψευτοδημοκρατίες, άνα την υφήλιο κi ευαγγέλιο την πολιτική ορθότητα, επιχειρούν να χειραγωγήσουν (σε πρώτη φάση) κι εν συνεχεία να αφανίσουν το ανθρώπινο είδος!

Ομοίως, ΝΑΙ σε ΟΛΑ είπαν οι Έλληνες πολιτικοί και στα μνημόνια, όπου σχεδόν σύμπασα η Βουλή των Ελλήνων εψήφισε τα μέτρα της πενίας και της…πείνας, ούτως ώστε να μείνουμε στην Ευρώπη για να μην…πεινάσουμε! Θαυμάστε λογική! Το ότι απωλέσαμε την εθνική μας κυριαρχία και μετετράπημεν σε Γερμανική δουλοπαροικία ήταν ψιλά γράμματα για δαύτους! Κατά συνέπεια, το χουμε ξαναδεί το έργο, του οποίου σκηνοθέτης ήταν και είναι τα κομματόσκυλα και κομπάρσος ο έρμος ο Νεοέλληνας ραγιάς! Απλά, δέκα χρόνια πριν, υιοθετώντας τα μέτρα της καταστροφής, σώσαμε την Ε.Ε. και τους τραπεζίτες, ενώ σήμερα, οι κομματάρχες…αφοδεύουν εαυτούς και προσπαθούν να σώσουν το δικό τους τομάρι, από την πιθανή λαϊκή οργή, σε περίπτωση, που καταρρεύσει το ήδη διαλυμένο ΕΣΥ! Νοσοκομεία υποστελεχωμένα, δίχως υποδομές, δίχως μοριακούς αναλυτές για τον COVID 19, (τουτέστιν από σβελτάδα και εγκυρότητα στα τεστ ανίχνευσης…κλάφτα Χαράλαμπε) νοσοκομεία, τα οποία ο Μητσοτάκης μετέτρεψε σε…ξενοδοχεία αναμονής ασθενών με κορωνοϊό, νοσοκομεία που αναβάλουν επ’ αόριστον σοβαρά χειρουργεία και θεραπείες νεοπλασιών, επειδή κάποιοι απεφάσισαν να αλλάξουν τις ζωές μας.

Κάποιοι απεφάσισαν, με άλλοθι μια ίωση, να μας κάνουν να νιώσουμε ενοχές, που περπατάμε, που μιλάμε, που γελάμε, που διασκεδάζουμε, που αγκαλιαζόμαστε, που σκεφτόμαστε, που αναπνέουμε! Διότι..."φέρετε ατομική ευθύνη, κυρίες και κύριοι", μας είπε προψές ο Πρωθυπουργός μας. Θα συμφωνήσω απόλυτα! Όντως, φέρουμε τεράστια ευθύνη, που τον ανεχόμαστε να βιάζει την ψυχή μας, να τσαλακώνει την αξιοπρέπειά μας και να καταστρέφει τις ζωές μας και δεν τον…απαλάσσουμε των καθηκόντων του, relieving his duty, όπως θα έλεγαν και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι ή να τον πλακώσουμε στις σφαλιάρες, όπως λέμε εμείς οι Πειραιώτες!

Τούτα τα εξαμβλώματα της Ελληνικής κομματοκρατίας, μου θυμίζουν τους πειρατές, οι οποίοι έκαιγαν, έκλεβαν, βίαζαν και στο τέλος ζητούσαν λύτρα! Ακριβώς αυτό κάνουν οι Έλληνες πολιτικοί τα τελευταία 45 χρόνια. Ρήμαξαν και ρημάζουν τα πάντα, ασέλγησαν κι ασελγούν στην ψυχή και στο κορμί της Ελλάδος και τώρα ζητούν και τα…ρέστα, αποδίδοντας τις ευθύνες στον λαό! Ας ελπίσουμε, ότι ήγγικεν η ώρα, ίνα δοξασθή…ο Ελληνικός λαός, αφήνοντας κατά μέρος τον Σταυρό του μαρτυρίου του και...σταυρώνοντας (στην κυριολεξία) το σινάφι της κομματοκρατίας!

Πάμε λοιπόν να δούμε, μέσα από ένα ιστορικό παράδειγμα, πώς δύναται να λάβει χώρα κάτι τέτοιο. Πρώτα όμως, ας απολαύσουμε από τον Πλούταρχο, (σε ελεύθερη μετάφραση από την αφεντιά μου) τί έκανε ο…λατρεμένος μου Ιούλιος Καίσαρας στους πειρατές (όχι της...Καραϊβικής αλλά της Μεσογείου) της εποχής εκείνης, οι οποίοι τον είχαν απαγάγει, όταν ήταν νέος και ζητούσαν λύτρα για να τον απελεθερώσουν. Οι εν λόγω πειρατές νέμονταν τα ύδατα της Μεσογείου και είχαν, ως βάση τους την Κιλικία και την Κρήτη. Σε μια πειρατική επιδρομή συλλαμβάνουν αιχμάλωτο τον Γάιο Ιούλιο Καίσαρα.


ΠΕΙΡ: Ποιος είσαι;;

ΙΟΥΛ: Γάιος Ιούλιος Καίσαρας.

ΠΕΙΡ: Τί είσαι;;

ΙΟΥΛ: Πατρίκιος.

ΠΕΙΡ: Πόσα χρήματα θα μας δώσεις για να σε απελευθερώσουμε;;

ΙΟΥΛ: Πόσα θέλετε;;

ΠΕΙΡ: 20 τάλαντα.

ΙΟΥΛ: Τι έκανε λέει;; Μόνο 20 τάλαντα για έναν Γάιο Ιούλιο Καίσαρα;; Εγώ θα σας δώσω 50!

Μόλις οι πειρατές άκουσαν, ότι θα λάβουν 50 τάλαντα, άρχισαν και τον είχαν…στα όπα όπα! Τον πήγαν πίσω στην Κιλικία, ενώ ο Ιούλιος άρχισε κι έστελνε επιστολές σε φίλους του για να του φέρουν τα λεφτά. Εν τω μεταξύ, κατά την διάρκεια της αναμονής…

ΠΕΙΡ: Έλα ρε συ Ιούλιε να παίξουμε ζάρια.

ΙΟΥΛ: Όλο ζάρια παίζουμε. Καθήστε, να σας διαβάσω θεατρικούς αγώνες για να μορφωθείτε λίγο.

ΠΕΙΡ: Όχι, έλεος! Λυπήσου μας..

ΙΟΥΛ: Είστε αγράμματοι και βάρβαροι.

ΠΕΙΡ: Χαχαχα! Σπασικλάκι ο Ιούλιος!

ΙΟΥΛ: Γελάστε. Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος! Εγώ θα σας σταυρώσω όλους, όταν έρθει η ώρα..

ΠΕΙΡ: Θα μας…αερίσεις τα μέζεα!

Εν τέλει, τα πολυπόθητα χρήματα ήρθαν, οι πειρατές απελευθερώνουν τον Ιούλιο, αυτός φεύγει από την Κιλικία, βρίσκει αμέσως 12 πλοία, εκτελεί καταδρομική επιχείρηση στο άντρο τους, τους συλλαμβάνει όλους, τους σταυρώνει και παίρνει και τα χρήματά του πίσω! Βλέπουμε λοιπόν, πόσο αλάνθαστη και άκρως αποτελεσματική είναι τακτική του αιφνιδιασμού, μέσα στο διάβα των αιώνων. Δύναται δε να αποβεί χρήσιμη και τω καιρώ τούτω, για την εξόντωση της γλοιώδους ράτσας των Ελλήνων κομματαρχών της εποχής μας.

Λίγα χρόνια αργότερα από το συγκεκριμένο περιστατικό με τον Ιούλιο Καίσαρα, ο Πομπηίος βρήκε τρόπο και εξάλειψε πλήρως τα βδελύγματα των πολιτικών. (με συγχωρείτε, των πειρατών, ήθελα να πω) από τις θάλασσες της Αυτοκρατορίας. Επειδή οι βάσεις των πειρατών ήταν διάσπαρτες, ανά την Μεσόγειο, ουδόλως μπορούσε ο Ρωμαϊκός στόλος να τους κυνηγήσει και να τους υποχρεώσει σε ναυμαχία σε ανοιχτό πεδίο. Ο Πομπηίος έφτιαξε 500 τριήρεις, χώρισε την Μεσόγειο σε 13 ζώνες - περιφέρειες και άρχισε να…σπρώχνει τους πειρατές από την Ιβηρία, μέχρι την Κιλικία. Με άλλα λόγια, ο επικεφαλής κάθε περιφέρειας τους εξοστράκιζε από την δική του ζώνη εποπτείας μετακυλώντας τους στην επόμενη, με στόχο να τους "σκουπίσουν" από την Δύση προς την Ανατολή και να τους συγκεντρώσουν όλους στην κεντρική τους βάση, που ήταν η Κιλικία. Μόλις οι πειρατές μαζεύτηκαν καθ’ ολοκληρίαν στην Κιλικία, δέχτηκαν μια μαζική επίθεση από τον Ρωμαϊκό στόλο του Πομπηίου και συνετρίβησαν. Τοιουτοτρόπως, "καθάρισε" η Μεσόγειος από τους κλέφτες-απατεώνες-πλιατσικολόγους!

Έχω γράψει πολλάκις, κατά το παρελθόν, ότι η Ιστορία είναι η επιστήμη του…μέλλοντος! Διδασκόμενοι από ανάλογα γεγονότα του παρελθόντος, μπορούμε να οικοδομήσουμε το μέλλον. Τόσο το προσωπικό μας, όσο και το μέλλον του έθνους μας και της φυλής μας. Το λοιπόν, εμπνευσμένοι από το ανωτέρω ευφυές στρατήγημα του Πομπηίου, θα μπορούσαμε, κατ’ αναλογίαν, να συντρίψουμε τους…κομματικούς πειρατές της ζωής μας και του Ελληνισμού! Να εξαφανίσουμε…once and for all βαρβαριστί, τα (από)κόμματα και τα κομματόσκυλά τους! Πώς;; Με το να απαξιώσουμε παντελώς στην συνείδησή μας πάνω από όλα, τους πολιτικούς μας δυνάστες των τελευταίων 45 ετών.

Εν συνεχεία, να φροντίσουμε να απωλέσουν κάθε λαϊκό έρεισμα, μέσα στην Ελληνική κοινωνία. Να τους…σπρώξουμε έξωθεν από κάθε δραστηριότητα των Ελλήνων πολιτών, ατομική ή συλλογική. Να τους εξοβελίσουμε από κάθε επαγγελματικό χώρο, σωματείο, ψυχαγωγικό φορέα κλπ. Να εκριζώσουμε την κομματοκρατία και να πετάξουμε στα αζήτητα όλους τους Έλληνες πολιτικάντηδες. Να συγκεντρωθούν ΟΛΟΙ μέσα στα κομματικά τους γραφεία! Τότε, όταν θα είναι γυμνοί, αποφλοιωμένοι και…αποστεωμένοι, αυτοί και τα κομματικά μέλη τους, το…τσουνάμι της λαϊκής οργής (με ορμή πολλαπλασίως μεγαλύτερη από αυτή των 500ων πλοίων του Πομπηίου) θα τους τσακίσει και θα τους ισοπεδώσει!

Στα παλαιότερα των υποδημάτων μου, εάν το σύστημα διακυβέρνησης του καινούριου, νεόκοπου Ελληνικού κράτους, μετά την κατάρρευση αυτού του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, θα είναι δημοκρατία, (αληθινή δημοκρατία και...ουχί η σημερινή κεκαλυμμένη χούντα των ολιγαρχών και του ξένου παράγοντα) ολιγαρχία, αριστοκρατία ή τυραννία! Στα παλαιότερα των υποδημάτων μου, εάν στην Βουλή των Ελλήνων του αύριο, θα αγορεύει βασιλεύς-μονάρχης ή εκπρόσωποι Εθνοσυνελεύσεων. Το ζητούμενο είναι να προάγεται και να προασπίζεται η ακεραιότητα και την αυτοτέλεια του Έθνους των Ελλήνων! Το πολίτευμα είναι απλά και μόνο η μέθοδος, ούτως ώστε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Διότι τα πολιτεύματα υπάρχουν για να υπηρετούν την πατρίδα και όχι το αντίστροφο.
Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες