Νεοχώρι Σερρών: Γονείς δεν άφησαν τα παιδιά τους να πάνε σχολείο-Αντιδρούν στη χρήση μάσκας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2020

Νεοχώρι Σερρών: Γονείς δεν άφησαν τα παιδιά τους να πάνε σχολείο-Αντιδρούν στη χρήση μάσκας



Ρεπορτάζ της Χριστίνας Χατζοπούλου για την ιστοσελίδα infonews24.gr

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις σε ότι αφορά τη χρήση προστατευτικής μάσκας στα σχολεία. Σύμφωνα, με πληροφορίες του Infonews24.gr γονείς μαθητών του Δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά δεν άφησαν τα παιδιά τους να πάνε σχολείο αντιδρώντας για τη χρήση μάσκας. Την περασμένη εβδομάδα, αρχή της νέας σχολικής χρονιάς λίγα παιδιά είχαν πάει για μάθημα με τον διευθυντή της σχολικής μονάδας να κρατά στο σχολείο για μάθημα όσα παιδιά είχαν πάει στο σχολείο.

Για τις αντιδράσεις που υπάρχουν σχετικά με τη χρήση μάσκα στα σχολεία η Υφυπουργός Παιδείας μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» είπε ότι πρόκειται για «μία νέα πραγματικότητα για τα παιδιά». «Τα παιδιά θα προσαρμοστούν, αλλά εμείς οι μεγάλοι είμαστε εδώ για να τα στηρίξουμε», δήλωσε η Σοφία Ζαχαράκη. Απαντώντας σ αυτούς που αντιδρουν για τη χρήση μάσκας, τόνισε ότι η σύσταση για μάσκα είναι «επιμορφωτική», τονίζοντας πως πρόκειται για «μεγάλη πρόκληση που αντιμετωπίζει ο κόσμος για να διχαστούμε και σε αυτό».

Πηγή: infonews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες