Θα πηγαίνουν στα σχολεία ξαφνικά και θα κάνουν εμβόλια στα παιδιά μας χωρίς την άδεια μας ;;;; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16, 2020

Θα πηγαίνουν στα σχολεία ξαφνικά και θα κάνουν εμβόλια στα παιδιά μας χωρίς την άδεια μας ;;;;

 

Ενώ διανύουμε μία κρίσιμη περίοδο για τα εθνικά ζητήματα ο κίνδυνος του Κορονοιού και της εξάπλωσης του παραμένει με την κυβέρνηση να έχει έρθει πολλές φορές σε τεράστια διλήμματα με αποφάσεις που
αρκετές φορές δημιούργησαν αντιδράσεις όπως η υποχρεωτική εφαρμογή στα σχολεία ανεξαρτήτου ηλικίας.

Έντονο προβληματισμό προκαλεί για την κυβέρνηση, η είδηση που έσκασε σαν βόμβα και ταράζει τα νερά από την AstraZeneca και Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης που αναστέλλει την έρευνα λόγο ανεπιθύμητης σοβαρής αντίδρασης σε εθελοντή ασθενή κατά το στάδιο των πειραματικών δοκιμών.

Εκπρόσωπος της AstraZeneca, δήλωσε ότι η «τυπική διαδικασία αναθεώρησης της εταιρείας προκάλεσε μια παύση στον εμβολιασμό για να επιτρέψει την επανεξέταση των δεδομένων ασφαλείας».

Μεταξύ πολλών φορέων και χωρών που έχουν προ παραγγείλει το συγκεκριμένο εμβόλιο της Οξφόρδης είναι και η χώρα μας. Μάλιστα η κυβέρνηση Μητσοτάκη προ λίγων ημερών είχε ανακοινώσει ότι ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός σε: σώματα ασφαλείας, αστυνομία, στρατός και όσως δουλεύουν στο τομέα της υγείας αλλά και κρατικούς υπαλλήλους ή ιδιώτες που έχουν να κάνουν με κρατικούς φορείς ή με κοινό. Το δεύτερο στάδιο υποχρεωτικού εμβολιασμού θα ήταν σε ευπαθής ομάδες και ηλικιωμένους.


Η Είδηση για την αναστολή των ερευνών λόγο σοβαρής επιπλοκής από την εταιρεία γίνετε τροχοπέδη στην επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη που μαζί με τις ήδη υπάρχουσες αντιδράσεις έχει και την δυσκολία πλέον του να πείσει για την εγκυρότητα του εμβολίου.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, η κυβέρνηση είχε σκοπό σύντομα και μετά το άνοιγμα των σχολείων να ανακοινώσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών κυρίως του δημοτικού και του γυμνασίου από αιφνιδιαστικές επισκέψεις ομάδων το ΕΟΔΥ κυρίως σε σχολεία που παρουσίασαν περισσότερα από 2 κρούσματα. Ωστόσο τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από την είδηση της αναστολής του εμβολίου, αλλάζουν εντελώς το τοπίο. Με την κυβέρνηση αυτή τι στιγμή να πρέπει να ξεπεράσει ακόμα ένα πρόβλημα.

Από ότι όλα δείχνουν μετά την είδηση ότι το μέτρο για υποχρεωτικό αιφνίδιο εμβολιασμό δεν θα ανακοινωθεί καθόλου ώστε να αποφευχθούν έντονες κοινωνικές αντιδράσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες