Οι Ημέρες Είναι Ιστορικές Για Όσους Αντιλαμβάνονται Αυτά Που Συμβαίνουν Στη Χώρα Μας Αλλά Και Παγκοσμίως. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2020

Οι Ημέρες Είναι Ιστορικές Για Όσους Αντιλαμβάνονται Αυτά Που Συμβαίνουν Στη Χώρα Μας Αλλά Και Παγκοσμίως.

 


Αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Προ δύο ημερών εγένετο ένα διεθνές συνέδριο στην Αθήνα, δυστυχώς διαδικτυακώς, καθόσον ο κρατικός μηχανισμός φρόντισε να μη βρεθεί αίθουσα.

Το Συνέδριο εστέφθη από επιτυχία και οι ειδικοί ιατροί ούτε λίγο ούτε πολύ την πανδημία την έκαναν επιδημία, τον Covid 19 τον κατέταξαν σε κάτι λιγότερο από γρίπη και τη μάσκα όχι αναγκαίο απάρτιο, παρά μόνο για ανθρώπους που πάσχουν. Άφησαν ξεβράκωτο όλο το φιλεύσπλαχνο κρατικό σύστημα, το οποίο σώνει και καλά θέλει να σου κάνει το ΕΜΒΟΛΙΟ του Bill Gates ή κάποιας εταιρίας που συνεργάζεται με τον Bill Gates, ενώ τα 5G είναι έτοιμα να γεμίσουν τις αγορές.

Μία παρουσίαση που δεν ήταν ιατρική αλλά είχε όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζονται οι νοήμονες για να καταλάβεις το Τι; Τις; Που; Πότε; Πως; και Γιατί; δημιούργησαν αυτή την κατάσταση και την οποία πολύ όμορφα παρουσίασε ο καθηγητής κ. Γιώργος Παύλος.

Όλα αυτά που είπε ο κ. Καθηγητής δύναμαι να τα τεκμηριώσω αποστέλλοντάς σας 130 άρθρα και όχι μόνο. Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι ένας φοβισμένος Λαός δεν πρόκειται να αντιδράσει για τις προδοσίες τύπου Καραμανλή «Η Κύπρος πέφτει μακριά», ούτε τύπου Ανδρέα Παπανδρέου «mea culpa», του ΓΑΠ… Τσίπρα, Κούλη κλπ.


Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες