Μαθητής Καταληψίας ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΑ ΜΜΕ: "Μας υποκινεί η...." απάντησε ο Ξάνθος Γερμανάκος από το Πέραμα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2020

Μαθητής Καταληψίας ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΑ ΜΜΕ: "Μας υποκινεί η...." απάντησε ο Ξάνθος Γερμανάκος από το Πέραμα


Ο Γιώργος Παπαδάκης ρωτά τον μαθητή Ξάνθο Γερμανάκο, της συντονιστικής Περάματος, ποιος υποκινεί τις καταλήψεις. 

Η κυβέρνηση και τα ελεγχόμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που χρηματοδοτήθηκαν από τα 20.000.000,00 κρατικού χρήματος μέσω της λίστας Πέτσα και Δημητριάδη, προσπαθούν να κρύψουν τις ευθύνες της αποτυχημένης υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως που δεν έλαβε μέτρα προστασίας για την υγεία των Μαθητών, διαδίδοντας ότι οι καταλήψεις είναι υποκινούμενες. 

Όμως, ο Γιώργος Παπαδάκης, ως σωστός δημοσιογράφος αντί να κάνει προπαγάνδα, κάλεσε έναν μαθητή στην εκπομπή του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ να πει την δική του άποψη. 

Στην ερώτηση λοιπόν "Λένε ότι κάποιοι σας υποκινούν για να κάνετε καταλήψεις" ο μαθητής Ξάνθος Γερμανάκος, της συντονιστικής Περάματος, απάντησε "Η κυβέρνηση... Δείτε ακριβώς τα λόγια του: "Η κυβέρνηση" του απαντά ο νεαρός μαθητής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες