Nεμέα: Υποβολή αιτήσεων για πρόσβαση σε τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2020

Nεμέα: Υποβολή αιτήσεων για πρόσβαση σε τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας

  

Ένα μεγάλο μέρος της χωρικής ενότητας του Δήμου Νεμέας ανήκει στις περιοχές εκτός τηλεοπτικής κάλυψης. Οι περιοχές αυτές αποτελούν περίπου το 4% της ελληνικής επικράτειας.


   Το  2018  με  ΦΕΚ  Αρ.  φύλλου  5052  δίνεται  η  δυνατότητα  στους  κατοίκους των   << λευκών>> αυτών περιοχών , να αιτηθούν την πρόσβασή τους στους τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας.


  Επειδή το πρόβλημα με τη λειτουργία των καναλιών είναι πολύχρονο και κάποια στιγμή πρέπει να βρεθεί σύννομη, ορθολογιστική και άρτια λύση , πρέπει να κάνουμε αιτήσεις στο Δήμο/ΚΕΠ δηλώνοντας το αίτημά μας.


  Το έντυπο της δήλωσης θα είναι έτοιμο και ο κάθε πολίτης θα συμπληρώνει τα ατομικά του στοιχεία. Επίσης θα προσκομίζονται τα παρακάτω έγγραφα για τη νομιμότητά της δήλωσης :


  1. Αντίγραφο αριθμού δελτίου ταυτότητας.

  2. Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος.

  3. Αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ.

  4. Αντίγραφο του λογαριασμού ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας.


  Η υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.


**οι πολίτες  μπορούν να φωτοτυπούν τα ανωτέρω στο Δήμο-ΚΕΠ.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ


ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΡΟΥΣΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες