video - ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ THN TENOKPATIKH TYPPANIA - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2020

video - ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ THN TENOKPATIKH TYPPANIA


Όσο οι αντιδράσεις για τα μέτρα αυξάνονται από την πλευρά των πολιτών ενώ η παραπληροφόρηση για τον ιό όλο και ξεσκεπάζεται, μοιραία οι επιβολείς υποπέφτουν σε αφελή λάθη και νέα fake news. Eπίσης, όπως ο εισαγγελέας τις προάλλες για να δικαιολογήσει την ποινικοποίηση των αντιδράσεων εφηύρε το “Δίκαιο της Ανάγκης” έτσι και τα υπόλοιπα “ραδιοφωνάκια” τους άρχισαν να αντιλαμβάνονται την ανάγκη ακόμα και για τη χρήση στρατού με σκοπό την επιβολή των μέτρων και την “προστασία της υγείας μας.”

Επιπλέον είναι παρα πολύ σημαντικό ότι μέσα από τα λόγια του υπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης (το οποίο είναι ίσως το πιο σημαντικό από τα υπουργεία) είδαμε πώς συνδέονται διάφορα κομβικά κομμάτια πάνω στο χρονοδιάγραμμα του τεχνοκρατικού δικτατορικού ελέγχου που ονειρεύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες